Política

La policia judicial escorcolla el domicili particular de l'extinent d'alcalde del PP d'Ibi

Miguel Ángel Agüera ha presentat la seua dimissió aquest matí

Un excompany de partit l'acusa de desviament de fons públics i de tindre comptes bancaris a Suïssa

També està detingut l'advocat de l'Ajuntament, Sergio Galiano

El domicili particular del regidor del PP d'Ibi, Miguel Ángel Agüera, està sent escorcollant des de poc abans del migdia per la policia judicial. L'escorcoll es produeix després que Agüera haja anunciat aquest matí la dimissió del seu càrrec de tinent d'alcalde. Altres fonts apunten que el registre podria traslladar-se a l'Ajuntament. La policia també ha practicat escorcolls en dos habitatges de l'advocat del consistori, Sergio Galiano, que també està detingut.

Agüera ha estat involucrat en diverses causes públiques de desviament de fons públics, com la coneguda “caixa B” del Poliesportiu on finalment va resultar imputat el treballador de les instal·lacions.

L'extinent d'alcalde també va ser acusar recentment pel seu excompany de partit, Felicidad Peñalver, de tindre comptes bancaris milionaris a Suïssa. Una acusació que també s'estén a l'alcaldessa, Mayte Parra.

La primera edit té oberta una causa al jutjat número dos d'Ibi pels presumptes delictes de tràfic d'influències i malversació de cabals públics vinculats a la remodelació del teatre Rico.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.