Successos

successos

Truca des de cabines de Girona, confessa un crim a una adreça i no diu el poble

Els Mossos no troben cap cos, creuen que van ser trucades malicioses però precinten dues cabines

Sospiten d'un implicat en un cas de lesions a Salou

Els Mossos d'Esquadra van precintar ahir una cabina telefònica de la plaça de la Independència de Girona i una altra situada a la zona de la Devesa, per investigar la veracitat d'unes trucades fetes des dels dos aparells al 112 per un home que assegurava que havia matat la dona i va donar una adreça (carrer i número però no la ciutat) d'on s'hauria perpetrat el suposat crim.

Tot i que els investigadors treballen amb la hipòtesi que es tracta d'una trucada maliciosa i que la història de l'assassinat és una farsa per fer la punyeta, han adoptat les mesures per preservar les cabines i poder treure'n les empremtes dactilars i també han fet diverses comprovacions que els han conduït a tenir un sospitós com a autor de les trucades. L'adreça que va donar el comunicant té la seva correspondència a Girona però es va comprovar que a la ciutat no s'havia produït cap fet que es pogués relacionar amb les trucades. Van buscar altres ciutats que tinguessin el carrer referit i es va comprovar que hi era a Tarragona i Salou. Van determinar que l'adreça esmentada per l'anònim situada a Salou havia estat l'escenari d'un delicte, però no pas d'assassinat sinó de lesions. Van constatar que una persona implicada en el cas de Salou té domicili a Girona i se sospita que l'autor de la trucada és aquest home. El sospitós havia estat implicat en un cas de lesions a una dona a Salou. Els Mossos continuaran avui la investigació per comprovar si el sospitós n'és realment l'autor, cosa que es podrà verificar si hi ha empremtes a les cabines. Fins ahir no hi havia constància de l'aparició de cap cadàver.

El cadàver de la maleta trobat a Tossa de Mar

Els Mossos d'Esquadra i el jutjat de Blanes investiguen com un homicidi un cadàver, fraccionat, que va ser trobat fa dues setmanes en un penya-segat de la zona de Sant Grau a Tossa de Mar. Tot i que només hi havia part de l'esquelet (el crani, els fèmurs i la pelvis), es considera un cas d'homicidi perquè al lloc on hi havia les restes, s'hi va trobat una maleta que, segons tots els indicis, havia contingut les restes del cadàver, que van ser descobertes per un home que va dir que buscava ferralla i andròmines per la zona i va ensopegar amb la maleta. Les restes òssies han estat trasllades a l'Institut de Medecina Legal de Catalunya amb la finalitat que els especialistes forenses facin un estudi antropomòrfic per intentar determinar-ne l'edat, l'alçada, si era home o dona i altres dades que puguin servir per intentar identificar la víctima i poder comprovar si hi ha alguna persona desapareguda en algun lloc que es pugui correspondre amb les restes trobades a la zona boscosa, a prop de Sant Grau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.