Política

El Barça, el Girona, sindicats i partits es vinculen al 29-J

Creix el nombre d'entitats socials i culturals que donen suport al festival ‘Catalunya vol viure en llibertat'

El FC Barcelona, el Girona FC, els sindicats CCOO i UGT, Solidaritat, Reagrupament i altres col·lectius s'afegeixen a partir d'avui a la desena d'entitats i associacions socials, polítiques i esportives que donen suport a la diada reivindicativa que es farà a la Devesa de Girona el diumenge dia 29 d'a-quest mes sota el lema Catalunya vol viure en llibertat, amb la participació de més d'una trentena de grups i solistes.

Aquestes quatre entitats se sumen a les que fins ara ja s'havien vinculat amb el 29-J, com ara Òmnium Cultural, l'Ateneu d'Acció Cultural (ADAC), l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), el Cercle Català de Negocis (CCN), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i les branques juvenils d'aquestes dues darreres formacions, la JNC i les JERC. L'acord entre a-questes entitats i associacions permet als seus associats, militants o simpatitzants obtenir l'entrada per a la jornada reivindicativa per només 8 euros si introdueixen a la plana web de venda d'entrades (www.elpuntavui.cat) el codi que els ha facilitat prèviament la seva organització.

La majoria de les entitats que s'han vinculat al concert ja han enviat correus electrònics als seus associats fent-los saber la iniciativa, explicitant el suport que hi donen i facilitant-los el codi necessari per obtenir l'entrada a un preu reduït. En el cas d'Òmnium, a més, en el correu s'aprofitava per fer saber als associats que una delegació de l'entitat, encapçalada per Muriel Casals, serà el 29-J a Girona. Les formacions polítiques han activat aquesta setmana també la seva informació interna. El FC Barcelona anunciarà en breu als seus socis i penyistes –més de 50.000– la celebració del concert i els facilitarà els codis per obtenir l'entrada a més bon preu. També ho faran els sindicats CCOO i UGT, que han expressat el seu suport a
la iniciativa vinculant-s'hi pel mateix sistema.

8
euros
és el preu de l'entrada anticipada si es compra fent servir el codi d'alguna de les entitats col·laboradores.
32
grups o solistes
són els que actuaran en el concert del dia 29 de juliol a Girona a partir de les vuit de la tarda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.