Comunicació

Els Punset, junts a La 2

Elsa Punset acompanyarà el seu pare en la nova temporada de ‘Redes', amb una secció centrada en les emocions humanes

Serà la primera vegada que estaran junts en un programa de televisió

Els Punset estaran per primer cop junts en un programa de televisió. Segons va anunciar ahir TVE, el programa Redes, que dirigeix i presenta Eduard Punset des del centre de Sant Cugat per a tot l'Estat, tornarà aquesta tardor renovat a la graella de La 2 i el principal canvi serà una nova secció conduïda per la seva filla, Elsa Punset. L'escriptora i filòsofa –que en televisió havia tingut una secció al programa El hormiguero– s'ocuparà d'explicar, mitjançant situacions quotidianes, el per què de les emocions humanes.

El programa de divulgació científica de La 2 mantindrà com a columna vertebral les entrevistes d'Eduard Punset a científics i investigadors de talla mundial, i l'objectiu de mostrar els descobriments més espectaculars de la ciència internacional, el que els grans científics estudien actualment per al futur de la societat. Pioner a l'Estat espanyol en el seu camp, Redes ha contribuït al llarg dels seus fins ara 16 anys en antena a acostar els continguts científics a tots els públics, i no només els experts.

A banda dels temes habituals en el camp científic, l'espai ara s'acostarà més també a la realitat, en la secció d'Elsa Punset, per endinsar-se a les emocions humanes. Respecte a la tasca d'Elsa a Redes, TVE ha avançat que s'ocuparà de “destil·lar i explicar amb detall escenes de la vida quotidiana per obrir-nos els ulls sobre el que més ens importa”. Així, mitjançant la presentació de situacions habituals del dia a dia, explicarà des d'un altre punt de vista “traços del nostre comportament i dreceres per manejar-nos amb més fluïdesa en un entorn cada cop més canviant”. El propòsit és comprendre millor el que ens envolta, però també el que ens passa per dins. I respondre preguntes com ara: com distingir les emocions bàsiques amb què arribem al món? Com es consoliden les emocions socials en els primers anys de vida? Aprendrem a utilitzar la plasticitat del nostre cervell per canviar i ser millors habitants d'aquest planeta?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.