Cinema

Intocable

Dos extrems que es toquen

La referència a la casta dels intocables del títol original d'aquest film, que s'ha reduït al singular en el títol castellà, no és gens gratuïta: Philippe (François Cluzet) és un aristòcrata multimilionari que ha quedat tetraplègic a causa d'un accident de parapent; Driss (Omar Sy) és fill d'una família d'origen senegalès desestructurada que voreja la delinqüència. Una entrevista de feina els posa en contacte i a Philippe li fa gràcia aquest noi cepat, descarat, divertit, que diu les coses pel seu nom i no s'està de repartir bolets si convé.

Basat en fets reals i protagonitzat per dos personatges molt coneguts a França (Cluzet és l'amic obsessionat amb les marmotes, també carregat de diners, a Pequeñas mentiras sin importancia, i Sy és un popular presentador televisiu), la pel·lícula ha arrasat a la taquilla francesa, i ha guanyat algun premi en festivals de cinema internacionals. Ara s'estrena a l'Estat espanyol sense l'avantatge de comptar amb rostres coneguts.

‘Intouchables'. Direcció: Eric Toledano i Olivier Nakache. Intèrprets: François Cluzet, Omar Sy, Audrey Fleurot, Anne Le Ny. Comèdia dramàtica. França, 2011.
https://www.facebook.com/Intouchables.lefilm
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Intocable

«Intocable»

Gènere: Drama
Direcció: Olivier Nakache.
Intèrprets: Eric Tolédano, François Cluzet.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a