Política

POLÍTICA

ERC aspira a ser la segona força a Girona i el gran relleu de l'esquerra social

El candidat d'ERC, Roger Torrent, presenta la llista com a garant d'independentisme, valors socials i compromís amb el territori

ERC ha d'erigir-se a Girona en la segona força i, a més, en garant del centreesquerra que defensa els valors socials. Aquest és el missatge que va voler transmetre ahir el cap de llista de la formació republicana, Roger Torrent, durant la presentació oficial de la candidatura, a la plaça de la Independència, a Girona. Torrent va destacar que la llista neix del profund compromís municipalista d'ERC, amb un planter de polítics preparats professionalment, però molt empeltats dels problemes de la societat. De fet, cinc dels membres de la llista són alcaldes i altres ho han estat o aspiren a ser-ho: “Nosaltres entenem la política arrelada al ciutadà a través del món municipal”, va destacar Torrent, que hi va afegir dins aquest discurs que “ERC ha de ser la futura esquerra social del país dins el nou estat que serà Catalunya”, en una velada crítica al PSC i a CiU, que va considerar de centre dreta.

Josep Maria Terricabras, que tanca la llista com a independent, va coincidir amb Torrent en el fet que ERC era el “punt de referència de l'esquerra”, i ho va emmarcar dins el “moment espectacular i entusiasmador” que viu el país, el qual provocarà un gir ràpid reforçat per la manifestació de l'11-S: “No és casual el que va passar a la Diada, és fruit d'entitats del país que hi han treballat durant anys, i on ERC té un paper destacat com a partit que ha lluitat per la independència”.

LA FRASE

Nosaltres entenem la política arrelada al ciutadà a través del món municipal
Roger Torrent
cap de llista d'ERC a girona

LA XIFRA

2
Diputats el 2010.
Roger Torrent no es vol conformar amb revalidar el resultat, sinó que vol créixer en diputats.

Una llista per recuperar el diputat perdut

A més de Roger Torrent, a la llista hi ha Sergi Sabrià, Pere Bosch, Maria Carme Freixa i Carme Dilmé. Una llista que, en paraules del president regional, Josep Maria Rufí, ha de permetre créixer amb garanties i recuperar el diputat que van perdre ara fa dos anys, quan van passar de tres a dos. A l'acte d'ahir no hi va ser l'exconsellera Carme Capdevila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.