Política

Mas, Navarro i Camacho debatran el 21 de novembre

El president de la Generalitat, i candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, ha acceptat participar en un debat a tres bandes amb el líder del PSC, Pere Navarro, i amb la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho. El debat es farà a la cadena 8tv el pròxim 21 de novembre. Mas ha respost d'aquesta manera a la proposta inicial de Pere Navarro d'un debat que té com a objectiu contrastar les propostes “uniformes” del Partit Popular i la “Convergència i Unió sobiranista”. El socialista justifica el debat perquè els tres partits representen uns models per “explicar”.

Pel que sembla, Navarro no en té prou amb aquest debat, i abans d'ahir va proposar un cara a cara entre ell i Mas, cosa que ha desconcertat Convergència, que, per boca del seu director de campanya, Lluís Corominas, va demanar al socialista que “s'aclareixi”.

El debat es farà quatre dies abans de les eleccions del 25 de novembre en un horari de màxima audiència, i complirà les condicions de la junta electoral, que obliga a compensar informativament la resta de grups parlamentaris no presents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.