Canals

El projecte Jubbin guanya la IV edició del BCN Thinking Challenge

L'estudiant Zitan Peng Hao guanya el premi al millor emprenedor El BCN Thinking Challenge és la marató universitària d'emprendoria social que organitza el Club d'Emprenedors de la Universitat Abat Oliba CEU

Barcelona, 22 d'abril de 2016.- El projecte Jubbin ha resultat guanyador de la IV edició del BCN Thinking Challenge, marató universitària d'emprenedoria social que organitza el Club d'Emprenedors de la Universitat Abat Oliba CEU. En la categoria individual, el premi al millor emprenedor ha estat per a l'estudiant Zitan Peng Hao.

El projecte Jubbin, una plataforma de suport digital concebuda per posar en contacte l'experiència dels treballadors sèniors amb l'embranzida i la iniciativa dels joves emprenedors a l'inici de la seva carrera professional ha estat el que, segons el parer del jurat, millor ha donat resposta al repte que el BCN Thinking Challenge plantejava aquest any: ‘La conciliació entre generacions en l'empresa'. La idea es concretava en una fundació sense ànim de lucre pensada per “implementar un model de reemplaçament generacional progressiu”. S'aspira amb això a aportar una solució davant la “por empresarial a la inexperiència”.

L'equip guanyador es componia dels següents membres: Natividad Jiménez, Nil Comalòlivas, Ignacio Sagüés, Salvador Lafuente, Sergi Muñoz, Agustí Caballer, Anna de Montserrat i José Durá. El grup ha treballat amb l'assessorament d'Alberto Trallero i han rebut el guardó de mans del rector de la Universitat Abat Oliba CEU, Dr. Carlos Pérez del Valle.

El jurat d'aquesta IV edició del BCN Thinking Challenge estava compost per la directora de l'Observatori de l'Estudiant de la Universitat de Barcelona, Àngels Alegre, el responsable del programa ‘empreses amb cor' de Càritas Diocesana de Barcelona, Fernando Porta, la directora de l'Institut Superior de Desenvolupament de Lideratge i Innovació de la Fundación Universitaria San Pablo CEU, Bàrbara Gawior, el cofundador del BCN Thinking Challenge i responsable del Servei de Alumni de la Universitat Abat Oliba CEU, Javier Plaza, i els professors de la universitat amfitriona, Andreu Barrabino (Publicitat i Relacions Públiques), Vanesa Berlanga (Economia i Empresa) i Joaquín Solana (Economia i Empresa). Ha participat també en la gala el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Salvador Busquets.

Amb aquesta, es compleixen quatre edicions del BCN Thinking Challenge, una aposta del Club d'Emprenedors de la UAO CEU per conjuminar en un mateix esdeveniment món universitari (han participat 60 estudiants de diferents centres d'Espanya), emprenedoria consciència social. Aquest últim aspecte defineix la idiosincràsia d'aquesta marató universitària, que en anteriors edicions va tractar problemàtiques com els aturats de llarga durada, la integració de la discapacitat o el fracàs escolar.

El IV BCN Thinking Challenge s'ha organitzat amb el patrocini de ‘En compañía de lobos', Santander Universidades, Remake Takara, Càritas Diocesana de Barcelona, Global Serveis Formatius i CEU Emprèn.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia