Política

Hernández Mateo condemnat a tres anys de presó

El diputat del PP i exalcalde de Torrevella ha estat considerat culpable dels delictes de falsedat documental i delictes continuats de prevaricació per haver manipulat els contractes de residus de 2004

El magistrat dicta set anys d'inhabilitació per a càrrec municipal, multa de 10.500 euros i una indemnització al consistori de 12.000 euros

Fabra anuncia que el popular deixarà l'acta i el partit li obrirà un expedient

L'exalcalde de Torrevella i diputat del PP a les Corts, Pedro Hernández Mateo, ha estat condemnat a tres anys de presó, segons la resolució feta pública pel Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià aquest divendres.

Hernández Mateo ha sigut considerat culpable dels delictes de falsedat documental, delictes continuats de prevaricació de què estava acusat perquè havia manipulat el contracte d'adjudicació dels serveis de recollida de fem de la ciutat. El magistrat dicta set anys d'inhabilitació especial per a càrrec d'àmbit municipal, una multa de 10.500 euros i una indemnització al consistori que ascendeix a 12.000 euros.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha anunciat seguidament que l'exalcalde de Torrevella deixarà la seua acta de diputat, i el Partit Popular li obrirà un expedient “segons marquen els estatuts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.