Societat

Detenen l'expresident de la CEOE Díaz Ferran

Se li imputa un delicte d'alçament de béns i hi pot haver més detencions a la mateixa operació

L'exdirigent de la CEOE va deixar la institució el 2010 després de la fallida del Grup Marsans

Agents de la Policia Nacional han detingut l'expresident de la CEOE i expropietari del Grup Marsans Gerardo Díaz Ferrán. Segons fonts policials, se li imputa un delicte d'alçament de béns i hi pot haver més detencions a la mateixa operació.

Díaz Ferrán va deixar la presidència de la CEOE el 2010 després de la fallida del Grup Marsans, que va entrar en un concurs de creditors. Precisament aquesta fallida va ser el detonant de l'obertura de diversos judicis i el va posar al punt de mira de la fiscalia per una suposada apropiació indeguda de diners i el desviament de capital a l'estranger.

El dia 5 de desembre Díaz Ferrán ha de declarar com a imputat davant el jutjat d'Instrucció número 9 de Madrid en relació al forat financer de Caja Madrid. En concret, tan ell com l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa -també imputat- han d'explicar la concessió d'un crèdit a favor de Ferrán de 26,6 milions d'euros. A tots dos se'ls imputa per aquest cas suposats delictes societaris i falsedat documental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.