Política

L'AMI insta els municipis adherits a ingressar els impostos a l'Agència Tributària catalana

L'assemblea de l'associació expressa la voluntat de participar en tots els òrgans que es constitueixin en el marc del procés sobiranista

El 68% dels municipis catalans ja s'ha adherit a l'AMI

Els participants en l'assemblea de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) que s'ha celebrat aquest divendres a Vilanova i la Geltrú han acordat instar tots els municipis adherits a exercir la sobirania fiscal ingressant els impostos dels seus treballadors i l'IVA a l'Agència Tributària catalana. Aquesta mesura es pot fer per designació del ple de l'Ajuntament o per voluntat dels seus equips de govern.

L'assemblea també ha expressat la voluntat que l'entitat participi de manera activa en tots aquells òrgans que es constitueixin per fer efectiu el dret a decidir i la celebració d'una consulta. Aquest missatge arriba la mateixa setmana que, des del govern, s'ha anunciat un pacte nacional pel dret a decidir al Parlament on s'intentaran integrar diferents actors. De fet, l'associació també ha destacat la voluntat de vetllar perquè la voluntat del poble de Catalunya sigui duta a terme pel Parlament i pel govern.

Durant, l'assemblea celebrada a l'auditori Eduard Toldrà de la capital del Garraf, s'ha anunciat el 68% dels municipis catalans ja s'han adherit a l'AMI. L'associació ha destacat que aquest percentatge suposa un 39% de la població total de Catalunya.

La trobada ha aplegat 200 càrrecs electes, entre alcaldes i regidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.