Societat

Gastronomia

Peix de roca, carn dura i fortor de gust

La quinzena edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca agrupa divuit restaurants del municipi de Begur

Concursos de cuina i d'aparadors, recull de receptes i cinema amb debat, actes complementaris

Divuit restaurants de Begur participen des d'aquest dissabte, 20 d'abril, fins al diumenge 9 de juny en la quinzena edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca. Cada establiment ofereix durant aquest període un menú diferent basat en el peix de roca amb preus diversos. Els establiments participants d'aquest any són els restaurants Ca la Juanita, Costa Brava, Es Castell - Can Maurici, Fonda Caner, Galena - Mas Comangau, Garreta; els hostals Sa Rascassa i Sa Tuna, i els hotels Aigua Blava, Eetu, El Convent, Mas ses Vinyes, Sa Punta i Vintage; el Parador d'Aiguablava, i el Sa Caleta, el Toc al Mar i el Turandot.

L'oferta de menús està acompanyada d'un seguit d'actes paral·lels. La cuinera Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols, d'Olot, farà la presentació de la campanya a la sala de plens de l'ajuntament de Begur aquest dissabte a les dotze. Una hora més tard, a la plaça de la Vila oferiran una degustació de petits tastets que elaboraran els restaurants participants en la campanya. La projecció de la pel·lícula El Chef, la receta de la felicidad, del director Daniel Cohen, al cinema Casino, el 3 de maig a les deu del vespre, serà el segon dels actes complementaris. Després de la projecció, hi haurà un debat amb cuiners participants. La sisena edició del concurs de cuina popular del peix de roca es farà el dissabte 11 de maig, a la plaça de la Vila, on els participants presentaran les seves creacions entre les dotze i les dues del migdia. Es preveu un concurs d'aparadors i, coincidint amb el concurs de cuina popular, un recull de receptes de l'edició passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.