Serveis

serveis

Sant Joan de les Abadesses ja té serveis per a les autocaravanes

És el segon municipi de la comarca del Ripollès amb una oferta d'aquest tipus

L'Ajuntament vol habilitar un aparcament per a aquests vehicles

L'autocaravaning és una modalitat turística molt arrelada en països com ara l'Estat francès, i durant els últims anys s'ha consolidat al nostre país. En general, però, no hi ha gaires municipis de les comarques d'interior gironines que tinguin serveis adaptats a les necessitats d'aquest col·lectiu. Al Ripollès, el primer municipi a oferir serveis per als qui viatgen en autocaravana ha estat Ripoll, i ara s'hi ha afegit Sant Joan de les Abadesses.

En concret, l'Ajuntament ha creat una nova àrea municipal d'autocaravanes per oferir un servei però també com a reclam per potenciar i promocionar els atractius turístics i el comerç local del municipi entre els usuaris d'aquests vehicles. Aquesta àrea està situada a l'antic camp de petanca de les Cinc Fonts, el qual s'utilitzava últimament com a aparcament gratuït. A partir d'ara, disposarà d'un punt per buidar les aigües brutes i les aigües grises, i d'una font d'aigua per abastar-se, a més del vàter que ja hi ha des de fa temps.

Els usuaris que després d'utilitzar els serveis no marxin podran estacionar el vehicle a les dues zones d'aparcament que ja existeixen o a la que s'adaptarà pròximament uns metres més amunt, on fins ara hi havia la pista de trial. En total, hi haurà espai per a prop de vint caravanes. De moment, aquesta zona servirà com a prova pilot i l'ús d'aquest servei serà gratuït amb estacionament limitat.

LA XIFRA

3
aparcaments
s'han habilitat en tres espais del municipi perquè hi aparquin les autocaravanes

LA DATA

04.06.13
És el dia en què
ha entrat en funcionament la nova àrea de serveis per als qui viatgen amb autocaravanes

L'antic escorxador ja té so i llum

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha instal·lat un equip de so fix a l'antic escorxador –dos altaveus auto-amplificats de 1.000 watts– i quatre focus de tecnologia LED amb una taula de mescles. El local és un espai municipal de 223.620 metres quadrats situat darrere del pavelló municipal d'esports i que l'Ajuntament va rehabilitar l'any 2010 com a espai polivalent a disposició de les entitats del poble. Ara, i d'acord amb el pla local de joventut, s'ha adequat l'espai per reforçar-ne les funcions de dinamització de l'oci del jovent del poble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.