Societat

gastronomia

Disset restaurants de Tossa fan menús de fideus a la cassola

La quarta edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola a Tossa de Mar, que se celebra tot el juny, inclou la participació de disset restaurants. Aquests incorporen a les cartes diverses maneres de cuinar els fideus. Per exemple: fideus negres amb calamarsets i cloïsses, fideus amb llamàntol, fideus a l'aroma de carbó i fideus amb sèpia i llagostins. Els establiments, membres de La Cuina Tradicional Tossenca, són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Club Aire Libre, Cuina de l'Àvia, El Portal, L'Ajustada, L'Àncora, Madrugada, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Taverna de l'Abat, Túrsia, Victòria i Víctor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.