Política

El TSJ valencià obri juí oral contra les exconselleres Such i Martínez

L'exvicepresident Vicente Rambla no s'asseurà en el banc dels acusats perquè el magistrat considera “febles” els indicis de delicte

Les actuals diputades del PP estan acusades dels presumptes delictes de malversació i prevaricació

El magistrat instructor del cas Gürtel en el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha acordat obrir juí oral contra les exconselleres de Turisme, Milagrosa Martínez i Angélica Such, entre altres, per presumpta prevaricació en les adjudicacions a Orange Market S.L. del pavelló autonòmic en la fira Fitur entre els anys 2005 a 2009. Així mateix, ha decidit deixar fora del juí l'exvicepresident del Consell, Vicente Rambla, per la “feblesa” dels indicis.

Això ha informat el tribunal valencià en el seu Twiter, on recorda que Such i Martínez formen part de la peça separada número 3 de la branca valenciana de Gürtel, junt amb tretze persones més acusades dels presumptes delictes de prevaricació, malversació, enriquiment injust, suborn, tràfic d'influències, falsedat i infidelitat en la custòdia de documents. Rambla, que va ser processat, hi ha quedat fora seguint el criteri argumentat per la fiscalia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.