Futbol català

A Montilivi, com a rival

Futbol. 2a divisió A. Dani Mallo jugarà a 80 quilòmetres de casa seva després d'acceptar una oferta del Lugo, que ha apostat fort pel porter gallec

Com Ion Vélez (Alavés), Benja (Còrdova) i Luso Delgado (Còrdova o Saragossa), Dani Mallo també tornarà a Montilivi, però serà per enfrontar-se al seu exequip. El Lugo va anunciar ahir la contractació del porter gallec, que ha defensat la porteria del Girona les quatre últimes temporades. Mallo substituirà Yoel, que tornarà al Celta després de la cessió, i farà parella amb José Juan. El corunyès, que jugarà a uns 80 quilòmetres de casa –“són uns 40 minuts amb cotxe”–, va agrair l'interès del Lugo, que ja l'havia volgut fitxar l'estiu passat: “Però jo ja m'havia compromès de paraula amb el Girona.” Mallo va aprofitar el Twitter per fer una llarga relació de comiats després del seu pas per Montilivi.

Dani Mallo va acceptar amb resignació la decisió del Girona de no renovar-lo: “És el club qui pren la determinació. Jo no hi puc fer res.” El porter ha viscut des de la llunyania els últims episodis a Montilivi, com ara la marxa de Salamero al Sabadell: “Ha estat un desenllaç sorprenent i inesperat, la veritat, però no hi tinc res a dir.” Mallo, això sí, va reconèixer que el que més li dol és que el millor vestidor en el qual ha conviscut no tingui continuïtat: “És una llàstima, perquè costa moltíssim trobar un vestidor així. Però era el club qui havia de fer el primer pas.”

Dani Mallo
LUGO
El porter gallec iniciarà la seva cinquena etapa seguida a 2a A.
Jose Martínez
OMONIA
Va decidir iniciar una aventura fora del país, en la 1a divisió de Xipre.
Ion Vélez
ALAVÉS
Torna al País Basc per enrolar-se en un equip que acaba de pujar.
Javi Acuña
WATFORD
Jugarà a la 2a divisió anglesa en qualitat de cedit per l'Udinese.
Benja
CÒRDOVA
El club andalús va apostar per ell, tot i que el punta està lesionat.
Ritxie Kitoko
GRANADA (*)
Torna al seu club d'origen després de la cessió. Li queden dos anys.
Gerard Bordas
VILA-REAL (*)
Torna al seu club, però podria desvincular-se'n i tornar al Girona.
També marxaran
Marcos Tébar.
Té una oferta de renovació per quedar-se, però també de millors: de 2a A i de 1a.
Luso Delgado.
Té un precontracte amb el Còrdova, que vol trencar per anar al Saragossa.
L'any passat el Lugo ja es va interessar per mi, però jo m'havia compromès amb el Girona
Dani Mallo
porter del lugo
M'hauria agradat que el Girona no s'hagués disgregat així. Un grup com el que hi havia aquest any costa moltíssim de trobar

Garmendia, tampoc

Com era de preveure, el girona no oferirà continuar a Joseba Garmendia, que ha estat tot el curs lesionat i posarà punt final a una vinculació de dos anys (21 partits, 16+5) i cap gol. El basc haurà de buscar-se un destí, igual que Txiki, el primer a saber que no renovaria. El club no s'ha pronunciat sobre Toni Moral. Ningú dubta que es tracta d'un bon jugador, però possiblement pesi més el fet que cada dos per tres està lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.