Societat

Sobiranisme

Assaig de la Via Catalana dissabte al centre de Girona

La plataforma Gironès per la Independència, assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha convocat per dissabte que ve, 24 d'agost, un assaig de la cadena humana de la Diada pel centre de la ciutat de Girona.

La gent que vulgui participar a la cadena del Gironès s'ha de concentrar a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de Catalunya, i des d'allà la cadena humana s'allargarà per la Rambla i pel carrer de Santa Clara. Depenent del nombre de participants que hi hagi la cadena es tancarà en algun dels ponts que creuen per sobre l'Onyar. A les 20.10 h un coet marcarà que els participants s'agafin les mans, així a les 20.14 h la cadena estarà feta. En aquell moment sonarà un segon coet i es recordarà que simbòlicament l'any 2014 Catalunya vol esdevenir un estat lliure. A dos quarts de nou un tercer coet servirà per dissoldre la cadena i l'acte s'acabarà amb parlaments a la plaça del Vi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.