Societat

La recepta

Un primer amb molta classe

EL MOLÍ DE L'ESCALA recomana Coca de Tou dels Til·lers, Anxova de l'Escala i dàtils, un plat original i amb grans contrastos

El cuiner Jordi Jacas del restaurant el Molí de l'Escala proposa per avui una recepta original, però a la vegada senzilla i amb grans contrastos. Per començar agafarem la massa de pa i l'estirarem ben fina. La tallarem en forma de rectangles de 2x6 i la posarem al forn a 180 graus durant 5 minuts. Un cop la coca està feta, agafem el Tou dels Til·lers, i el tallem a la mateixa mida de la coca. Ara ja podem muntar el plat. Hi posem el tall de coca i a sobre el tall de Tou dels Til·lers. A continuació els filets d'anxova per sobre. Els dàtils els tallem a daus i en posem per sobre. Afegim els germinats variats, sal, oli i pebre.

I.B.

Recepta: Coca de Tou dels Til·lers, Anxova de l'Escala i dàtils.
Restaurant: El Molí de l'Escala. Carrer del Camp dels Pilans. L'Escala
INGREDIENTS:
Mig quilo de massa de pa crua, 6 filets d'anxova, mig quilo de formatge Tou dels Til·lers, 10 dàtils i germinats variats.
La cuina de Jordi Jacas es base en el producte de proximitat i de temporada, amb un toc creatiu i innovador, però sense perdre de vista les arrels.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.