Política

política

L'alcalde de Bescanó fa una crida a participar a la Via

Xavier Soy ha enviat una carta als veïns en què els diu que cal “demostrar a tot el món els anhels de sobirania” dels catalans

Dilluns es posarà una tanca a Montfullà a favor del dret a decidir

L'alcalde de Bescanó, Xavier Soy (CiU), ha enviat una carta als veïns del municipi en què els anima a participar a la Via Catalana el proper Onze de Setembre.

En la carta, Soy defensa la necessitat que “Europa vegi que aquest clam [per la independència de Catalunya] és de totes les classes socials”. L'alcalde pensa que s'ha de “demostrar a tot el món que els anhels de sobirania [...] són la voluntat majoritària de tot un poble”. Expressa també el convenciment que la població de Catalunya està disposada “a treballar i lluitar pacíficament tant com faci falta per aconseguir-ho”. El mateix alcalde anuncia que serà a la Via: “Us animo a participar-hi tal com jo faré per deixar clar quin és el pensament de l'equip de govern de l'Ajuntament.” Soy participarà a la Via en un tram de Riudellots, juntament amb la seva família. D'altra banda, segons explica el mateix alcalde, els responsables de l'Assemblea Nacional Catalana de Bescanó i de Sant Julià del Llor i Bonmatí li han comunicat que ompliran nou autocars per dur veïns als seus trams de la Via Catalana.

Una tanca publicitària

La crida a participar a la Via no és l'única acció que l'Ajuntament de Bescanó ha decidit emprendre els dies previs a la Diada. A partir de dilluns, a prop de la rotonda d'entrada al municipi, a Montfullà, s'instal·larà una tanca publicitària de 24 metres quadrats amb el lema Bescanó, pel dret a decidir. La tanca és la mateixa que actualment té el lema de promoció: Si és bo, és de Bescanó.

Totes aquestes mesures responen als acords presos de manera unànime pel ple de Bescanó. “En els acords hi consta que hem de donar difusió de l'opinió de tots els grups en aquesta qüestió. Tant la carta com la tanca publicitària són l'aplicació d'aquest acord”, explica Soy.

LA XIFRA

9
autocars
ompliran entre Bescanó i Sant Julià de Llor i Bonmatí per dur gent cap als trams de la Via.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.