El lector escriu

A Alma Cachenski

Amb un esperit lliure, alegre, extrovertida, innocent, sincera, somiadora, esbojarrada, lluitadora… amb aquests adjectius recordarem sempre la nostra amiga i companya de classe Alma. Alma, la teva alegria i energia per viure ens van eclipsar des del primer dia. Has estat una persona que vivies sempre el moment, sense prejudicis ni límits, gaudies de cada dia com si fos l'últim moment, i transmeties els teus valors als altres i ensenyaves als amics la manera de gaudir de la vida sense deixar de banda les responsabilitats. Sempre aconseguies els teus somnis i lluitaves de valent per tot el que et proposaves amb felicitat i il·lusió.

Esperem que siguis molt feliç, com ho has estat fins ara, i que el teu somriure no deixi mai de brillar, ja que ens vas ensenyar i ens continuaràs ensenyant la clau de la felicitat. Que la teva ànima continuï sempre com un esperit lliure. Volem dir-te adéu amb unes paraules que fins ara coneixíem, però que amb tu hem après de veritat i ens recorden la teva vitalitat: carpe diem. Els teus companys i amics del grau de turisme.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia