Serveis

equipaments

La nova piscina de Lloret obre avui amb 400 persones ja inscrites

Els abonats ja poden començar a fer servir l'equipament

El primer bany de la temporada del Club Natació es converteix en una “inauguració popular”

La nova piscina municipal de Lloret de Mar obre avui les portes amb més de 400 persones abonades, segons va informar l'Ajuntament. Es tracta de persones que faran ús de l'equipament municipal com a socis d'Aqua & Sports, l'empresa que el gestionarà. “En fem una valoració molt positiva, la gent està molt contenta; cada dia hi ha gent demanant informació per fer-se abonat”, va explicar l'alcalde, Romà Codina, que va destacar “el canvi important en sentit molt ampli” del nou equipament, fet “no només per als ciutadans de Lloret, sinó pensant també en el turisme esportiu”.

Els primers abonats de la piscina la podran començar a fer servir des d'avui, després que ahir s'hi fes de manera excepcional –cada any s'ha fet al mar– el primer bany de la temporada, organitzat pel Club Natació. Va ser una “inauguració popular”, en paraules de Codina, en què va poder participar tothom, fos soci o no.

La setmana passada, la piscina ja es va posar en funcionament per als alumnes dels cursos municipals. Són persones que tenen accés a la piscina en unes hores determinades, amb un monitor, i part del preu està subvencionat. Aquests usuaris són els que fins ara feien ús del servei que l'Ajuntament oferia a través d'un gimnàs privat. El que s'ha fet amb el canvi d'any és traslladar els cursos d'equipament. L'Ajuntament no ha detectat ni una davallada ni un augment del nombre d'usuaris amb el canvi. En aquestes classes, hi participen més de 700 persones: 289 en les classes infantils, 89 en la d'adults i 327 en la de gent gran. A diferència d'aquests usuaris, els abonats a la piscina a través d'Aqua & Sports tenen llibertat en els horaris d'ús de l'equipament.

“Som conscients que hi ha coses a millorar i ja ho hem transmès al gestor; cada dia va millor”, va explicar Ester Olivé, primera tinent d'alcalde. La inauguració institucional de la piscina serà dimecres a càrrec de Francesc Homs, conseller de la Presidència.

Demà es constituirà la comissió

La comissió de seguiment de la piscina –forçada per l'oposició– es constituirà demà i tindrà com a objectiu analitzar si les obres s'han efectuat de manera correcta i si les liquidacions s'han fet bé. “El primer que demanaré als regidors que formen la comissió és que es llegeixin les 96 actes que s'han fet de seguiment de les obres i veuran que les coses estan fetes com pertoca”, va explicar l'alcalde, Romà Codina. L'oposició va tombar la darrera modificació de crèdit i l'Ajuntament deu a l'empresa constructora uns 600.000 euros: “Suposo que l'empresa ho portarà al contenciós administratiu”, va dir l'alcalde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia