cultura

Música

Jordi MB publica una cançó amb Amna

El DJ edita ‘Party zone' amb aquesta artista, que té milions de visites a Youtube

El DJ i productor Jordi MB ha publicat aquesta setmana un nou single, en aquest cas en col·laboració amb l'artista romanesa Amna. Es tracta de la cançó Party zone, publicada per la discogràfica Blanco y Negro.

Party zone feat. Amna es va publicar dimarts passat i es pot comprar a les diverses plataformes digitals, com ara Itunes. Precisament en aquest portal, la cançó s'ha col·locat en només vint-i-quatre hores en la posició número 17 en la categoria de música dance. Pròximament, aquesta cançó es podrà trobar en format físic en CD recopilatoris.

Jordi MB, de Tossa de Mar, és un artista reconegut en el món de la música electrònica. Alguns dels seus temes anteriors s'han col·locat en el número 1 de les llistes d'èxits de diverses ràdios d'aquest gènere, com ara Maxima FM i Flaix FM. La cançó Jordi MB feat. Jason Rene - Lady (say hey), per exemple, va ser una de les 100 cançons que més van sonar a les discoteques de disset països d'Europa

En la nova cançó, Jordi MB fa duet amb Amna, una cantant romanesa que es va fer coneguda amb la cançó Tell me why, que només a Youtube acumula més de vuit milions de visites.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia