Societat

Distinció de Vila Florida per a Lloret de Mar

L'Ajuntament veu premiada “la tasca d'embelliment dels espais públics”

Lloret de Mar ha entrat a formar part del projecte #VilesFlorides, una proposta de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya, que distingeix aquelles iniciatives de l'àmbit públic i privat en què la flor i la planta ornamental són protagonistes.

Segons informa l'Ajuntament, la vila formarà part ara de la llista de municipis que destaquen per l'actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d'enjardinament i millora de l'espai urbà, a fi de millorar la qualitat de l'entorn i el gaudi dels seus habitants. Actualment més de 35 municipis estan adherits a aquesta iniciativa.

Figueres i Sant Hilari

Figueres i Sant Hilari Sacalm són dos dels municipis gironins que tenen tres flors, el màxim guardó entre les viles florides. També tenen un reconeixement florístic Roses i Sant Joan de les Abadesses, entre d'altres.

L'adhesió s'ha fet efectiva després de la visita d'un jurat especialitzat que ha validat que Lloret reuneix les distincions Flor d'Honor, que guardona els municipis. Fa anys que Lloret de Mar treballa per l'embelliment dels seus espais públics a través de la jardineria i ho fa tenint en compte especialment criteris de sostenibilitat, informa el consistori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia