Administracions

Imputat l'alcalde de Vilaplana per malversació

Investiguen la seva tasca com a cap d'ERC a la Diputació de Tarragona

L'alcalde de Vilaplana i portaveu d'ERC a la Diputació de Tarragona, Tomàs Bigorra, ha estat imputat per un presumpte delicte de malversació de fons públics a l'ens supramunicipal, segons van confirmar fonts judicials. El jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona investiga la gestió que va fer dels 20.000 euros anuals que cobrava com aportació per al grup republicà (i que segons l'ens sí que va justificar correctament davant d'intervenció), però que mai no va declarar.

Bigorra va assegurar desconèixer la imputació. “Ningú no m'ha dit res oficialment”, va assegurar. L'alcalde sí que va reconèixer que un particular l'havia denunciat a la fiscalia, tot i que, segons el diari digital DelCamp.cat, la denúncia hauria estat presentada per la mateixa ERC. Diverses fonts del partit consultades ahir, però, no van confirmar ni desmentir aquest extrem i es van limitar a dir que desconeixen la imputació de Bigorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia