La mostra gastronòmica de la Garrotxa fa 30 anys
Es farà un homenatge als restaurants Can Xel i L'Hostalet
La mostra gastronòmica de la Garrotxa arriba aquest any a la 30a edició, que tindrà lloc del 25 d'octubre al 30 de novembre. Hi prendran part 13 establiments, que durant tots aquests dies oferiran menús amb productes del territori, amb preus que van dels 17 als 50 euros.
L'acte central serà, com sempre, el sopar en què els cuiners de cadascun dels restaurants participants oferirà un dels seus plats. En aquest sopar, que s'ha programat pel dia 24 a
Les Cols, es retrà un homenatge als dos restaurants que no han fallat mai a la mostra des que es va començar a celebrar al recinte firal, el 1984: Can Xel, de la Cot (Santa Pau), i L'Hostalet, dels Hostalets d'en Bas.
D'altra banda, es lliuraran els tradicionals Volcanet d'Or i Volcanet d'Argent, que aquest any seran per a l'Associació de Cultivadors de Fesols de Santa Pau, per la seva feina a favor del reconeixement d'aquest producte, i Gràfiques Garrotxa, empresa que compleix 25 anys i que ha estat un col·laborador habitual de la mostra gastronòmica.
Nascuts el 1984
El regidor de l'àrea econòmica de l'Ajuntament d'Olot, Estanis Vayreda; el president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa (organitzadors de l'esdeveniment), Gerard Xifra, i la xef de Les Cols, Fina Puigdevall, van presentar ahir el programa. Com a novetat, hi figura un descompte del 30 % en els menús de la mostra per a totes les persones que acreditin haver nascut el novembre de 1984.