lloret de mar
Obre el restaurant de pràctiques a l'Evenia
Des de principi d'octubre, el cicle formatiu de tècnic de cuina i serveis de restauració de l'institut Coll i Rodés es torna a dur a terme a Lloret de Mar. Consta de classes teòriques, però hi té un paper destacat la part pràctica amb els menús que elaboren els alumnes a l'hotel Evenia Hotels gràcies a un conveni signat amb l'Ajuntament. Els alumnes decideixen i elaboren ells mateixos el menú sota la supervisió dels professors, que valoren durant tot el dinar aspectes com ara la uniformitat, l'actitud, la destresa i el resultat final. El menú –que s'ofereix de dimarts a divendres– consta de dos entrants, un peix, una carn i dues postres al preu de 14,50 euros. I també s'ofereix un menú d'un entrant, un segon i unes postres per 10 euros. En paraules del regidor d'Ensenyament, Ignasi Riera, “aquestes pràctiques contribueixen a millorar la professionalitat dels alumnes i els facilita l'accés al mercat laboral”.