Política

El jutjat desimputa els treballadors municipals d'Alcanar

El jutjat número 4 d'Amposta va comunicar ahir als treballadors i extreballadors de l'Ajuntament i a una exregidora de CiU que no estan imputats en el cas d'Alcanar, sinó que els cita a declarar com a testimonis. Una notificació que va traslladar a la Guàrdia Civil perquè ho comuniqués a la secretaria de l'Ajuntament i aquesta ho traslladés als afectats. “Hi ha una mica més de calma, després que dimecres i dijous l'ambient que es respirava fos dramàtic”, va manifestar l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat (ERC). Així, de moment, els únics que han estat citats a declarar com a imputats són l'alcalde i el regidor d'Urbanisme, Manel Martí, a qui el jutjat atribueix un delicte contra l'administració pública.

Tampoc han estat imputats els constructors locals que dijous passat van ser detinguts per la Guàrdia Civil. A més de l'escorcoll de l'ajuntament, la Guàrdia Civil va inspeccionar les seus socials d'una desena de petits constructors locals que han fet obres municipals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia