Futbol català

Agné fitxa pel Cadis i s'endú Rodri, que deixa penjat l'Olot

Futbol. La incorporació de l'exentrenador del Girona al club andalús provoca un seriós contratemps a l'Olot. El fins ara tècnic del líder de tercera serà l'ajudant del de Mequinensa

Raül Agné va fitxar ahir pel Cadis i va provocar, de retruc, una virulenta tempesta a l'Olot perquè s'endurà el tècnic de l'equip garrotxí, Rodri, en la nova etapa que iniciarà al club andalús. Agné assumirà la direcció d'un històric en hores molt baixes –el Cadis es antepenúltim del seu grup de segona B amb 16 punts després de 16 partits– que ja haurà canviat tres vegades d'entrenador abans de mitja lliga. Arribarà a un club on l'exigència és màxima i en el qual se li demanaran resultats immediats.

Cos tècnic de confiança

A més de Rodri, el tècnic de Mequinensa –no tenia equip des que va ser destituït del Girona el gener d'aquest any– arribarà a Cadis acompanyat de Toni Masferrer, un preparador físic de la seva màxima confiança i que en les últimes temporades sempre ha estat al seu costat (també a Huelva).

Ha estat, però, el fitxatge de Rodri l'afer que ha destapat la caixa dels trons. L'Olot, líder de tercera divisió, ha vist com el seu guia i màxim responsable –també era director esportiu formant equip amb Àlex Terma– abandona l'entitat en plena temporada. La jornada d'ahir va ser rocambolesca i va acabar amb un comunicat del club denunciant les males arts de Rodri en la seva fugida. El tècnic es va limitar a presentar una carta manuscrita de renúncia de les seves funcions i no va agafar el telèfon en tot el dia.

Incredulitat a Olot

La trajectòria del líder havia convertit l'entorn del club en un lloc idíl·lic de treball, amb expectatives i ambició. El club estava encantat amb Rodri, que a l'estiu havia signat un contracte per dues temporades. Ahir, l'Olot va revelar que en l'acord hi havia el compromís de Rodri de no marxar com a mínim en el present curs, encara que Agné el reclamés. El club també va lamentar profundament que el tècnic ni tan sols es dignés a acomiadar-se dels jugadors.

El pas de Rodri, però, es podria catalogar d'arriscat a nivell personal. El seu cop de porta pot plantejar dubtes a clubs que vulguin confiar-li un projecte de futur. De moment, l'Olot cedirà l'equip a Àlex Terma, tot i que no es descarta buscar un altre tècnic. Un candidat amb un perfil que s'hi adaptaria bé és l'olotí Francesc Cargol, actuament sense equip.

INDIGNACIÓ A OLOT

Rodri va escriure una carta de renúncia i no es va deixar localitzar pel club garrotxí

MÉS QUEIXES

El club revela que el tècnic s'havia compromès a no marxar encara que Agné el reclamés
L'extècnic del Girona assumeix la direcció d'un equip de 2a B en zona de descens

El club no havia acceptat la dimissió de Rodri a Vic

Després de rebre la confirmació de Raül Agné que el Cadis apostava per ell com a substitut de Ramón Blanco, Rodri va presentar la dimissió a la directiva de l'Olot diumenge al vespre per integrar-se al cos tècnic del club andalús. Ho va fer després de la victòria per la mínima al camp del Vic (0-1), que consolidava l'equip en el lideratge de tercera divisió. El club presidit per Joan Agustí no va acceptar la dimissió i va intentar convèncer Rodri perquè canviés d'opinió durant tot ahir, però ni tan sols el va poder localitzar. Amb tota seguretat, Rodri ja era de camí cap a Cadis. O almenys això es pot desprendre del comunicat que el club gadità va penjar al seu web oficial, en què s'especificava que Agné seria presentat aquest matí “acompanyat pel seu cos tècnic, Antonio Rodri com a segon entrenador i Toni Masferrer com a preparador físic”. Avui ja dirigiran el primer entrenament i el debut serà diumenge al Ramon de Carranza contra el Jaén, que ara és quart tot i que va començar la passada jornada com a líder del grup quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.