HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

L'AGD Mataró aconsegueix un triomf històric

Venç el Follonica, el segon de la lliga italiana

Encaixa un 0-1 en els primers 30 segons i remunta en el tram final

L'AGD Mataró va aconseguir un triomf per a la història en derrotar en el seu primer partit a casa de la lliga europea el Follonica italià per 4-1. Els mataronins, que aquesta temporada militen en la primera estatal, la segona categoria, van superar el conjunt que ocupa la segona posició en la màxima lliga italiana i que l'any 2006 va ser el campió d'Europa.

El partit no va començar gens bé per als mataronins, que van encaixar el primer gol al cap de 30 segons de partit. Semblava que els italians podrien imposar la diferència de categoria entre els dos equips, però no va ser així. Els homes que entrena Joan Carles Vadillo es van saber defensar molt bé en els minuts següents i el porter Esteva es va mostrar encertat. Els italians no van poder tornar a superar els mataronins, que també van disposar de bones ocasions per empatar. Amb aquest resultat es va arribar al descans. En els primers minuts de la segona meitat Florenza va empatar aprofitant el rebuig del seu propi llançament d'una falta directa. El partit va ser disputat i tots dos conjunts van tenir ocasions. A quatre minuts del final, Puig va avançar els mataronins i només uns segons després Florenza va marcar el 3-1 transformant una falta directa que els va apropar a la victòria. El triomf històric contra tot un campió de la lliga europea es va certificar a només dos segons del final, quan Puig va situar el 4-1 en el marcador.