HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Vic surt en tromba i aferma el primer lloc

Amb aquesta derrota el Mataró va ser tercer de grup i va quedar eliminat de la competició

AGD MATARÓ

1

RONCATO VIC

5

AGD MATARÓ:

Esteve, Serra, Adam, Gassó i Giralt –equip inicial–. Trullols, Feliu, Puig, Pérez i Pou (p.s.).

RONCATO VIC:

Baijet, López, Carbó, Balcells i Pla –equip inicial–. Terns, Molera, Nuri i Deitg (p.s.).

0-1 (1'18'') López. 0-2 (4'08'') Balcells. 0-3 (13'58'') Pla. 0-4 (16'44'') Masoliver. 0-5 (24'35'') Carbó. 1-5 (41'26'') Pérez.

ÀRBITRES:

Rego Lamela i José Monteiro (Portugal).
T.B.:
cap.
cap.

El Vic no va fer cap mena de concessió i en va tenir prou amb el primer temps per imposar-se amb claredat al Mataró, que aspirava a sorprendre el primer de grup. Amb aquest resultat, els mataronins queden eliminats de la competició. El conjunt mataroní va disposar de dos penals per retallar diferències, però el porter Baijet va resoldre amb encert. Al seu torn, el Vic va gaudir d'una falta directa que Pou va aturar.

Malgrat que el Vic ja tenia assegurada la primera plaça del grup, va sortir amb fam de victòria. López va obrir el marcador només començar el partit. Tres minuts més tard Balcells feia el 0 a 2. Pla, Masoliver i més tard Carbó van completar els cinc gols del Vic en la primera part. Amb el partit ja decidit, Pérez va fer el gol del Mataró a vuit minuts del final.