Més esport

Parets homenatja avui Purito

Ciclisme. L'Ajuntament, el seu club de fans i l'Associació Ciclista Parets organitzen aquesta tarda (a 2/4 de 7) una recepció oficial i una festa popular per celebrar el segon lloc en el Giro

L'Ajuntament de Parets del Vallès i els membres del Purito Fans Club i l'Associació Ciclista Parets oferiran una recepció institucional al ciclista local Joaquim Rodríguez, segon en el Giro d'Itàlia i líder del rànquing mundial.

L'homenatge popular començarà a 2/4 de 7 a la plaça de la vila. La festa, amb tot, va començar ahir a la nit, quan els seguidors més acèrrims i els familiars del ciclista el van anar a rebre a l'aeroport cap a les 11 de la nit amb autocar. El Purito Fans Club ja va organitzar a la vila retransmissions en pantalla gegant i en directe de les etapes més transcendentals.

Renuncia a la Dauphiné

Purito va confirmar que no participarà en el Critèrium Dauphiné, que començarà diumenge, amb l'objectiu de reposar. “Després del desgast físic i de la pressió a què he estat sotmès durant tot el Giro, és hora de descansar i recuperar-me per poder afrontar amb forces renovades la segona part de la temporada. Ara necessito descansar i gaudir un temps amb la família”, va comentar el ciclista a Milà, just abans d'agafar l'avió per tornar a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.