Educació

Climent, ambaixador del Centre d'Estudis Olímpics de la UdG

L'exremer Fernando Climent ha estat nomenat ambaixador del Centre d'Estudis Olímpics (CEO) de la UdG. Climent, que és el president de la Federació Espanyola de Rem, és la primera persona que ostenta aquest càrrec honorífic, un de les missions del qual és difondre els valors de l'olimpisme entre els estudiants. El nomenament es va anunciar dilluns al vespre a Banyoles, on té la seu el CEO, integrat en la càtedra d'esport i educació física de la UdG. L'acte, celebrat al Museu Darder, va incloure també el lliurament del fons bibliogràfic del Comitè Olímpic Espanyol al fons de la biblioteca pública de Banyoles.

El Comitè Olímpic Espanyol va concedir el CEO de la UdG l'any passat. És el tercer que hi ha a Catalunya i l'únic de les comarques de Girona. La seva tasca se centra en la formació i recerca sobre l'esport i l'educació, a base de jornades, cursos i seminaris, així com la divulgació de l'esperit olímpic entre els estudiants de tots els nivells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia