Successos

Empresonen dos veïns de Blanes que es feien passar per policies

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Blanes que es van fer passar per policies en un assalt a Palafolls. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts d'onze del matí del 27 de gener. La víctima era a casa seva quan de sobte dos homes van irrompre-hi, es van fer passar per policies, li van mostrar les seves identificacions i la van apuntar amb una arma de foc. Els lladres li van demanar on tenia amagada la marihuana i van escorcollar tot l'habitatge fins que van comprovar que al lloc no hi havia cap tipus de substància estupefaent, moment en què li van dir a la víctima que s'havien equivocat i van abandonar el domicili.

Amb totes aquestes dades els agents van iniciar una investigació que va permetre identificar els autors dels fets. La detenció es va practicar el dia 29 de gener al domicili que els dos homes compartien a la localitat de Blanes, on hi van trobar una defensa elèctrica, guants, passamuntanyes, cartutxos detonadors, dues imitacions de credencials policials, diversa munició, claus de manilles i fundes de pistoles. Els detinguts van passar a disposició del jutge, el qual va decretar presó per als assaltants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia