Política

Guanyem Sabadell neix sota el paraigua de la marca Ganemos

Amb la voluntat de “recuperar la ciutat i tornar-la a mans del poble i els veïns” es va presentar ahir Guanyem Sabadell, una candidatura nascuda sota el paraigua de la marca Ganemos, gestionada des de la plataforma Hartos.org a tot l'Estat. Segons va dir el coordinador, Julià de Fabián López, ahir en la presentació, “Ganemos/Guanyem és un partit instrumental que cedeix la marca de forma desinteressada a qualsevol candidatura democràtica i oberta”. Existeix, però, una disputa entorn de la marca, ja que Ada Colau i Guanyem Barcelona l'han acusat d'usurpació del nom. López va dir ahir que hi ha més candidatures a Catalunya i l'Estat que s'aniran presentant, i que poden arribar fins al mig miler.

Segons Esther Lopera, una de les portaveus de la candidatura, darrere de Guanyem Sabadell hi ha persones que treballen des de fa temps per a la ciutat des d'associacions de veïns, de pares o sindicats, entre altres moviments. En el grup promotor hi ha la portaveu d'EUiA al consistori, Marisol Martínez, i una part del seu equip a la formació, que ja dóna per tancada la crisi interna provocada per l'elecció del candidat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia