Societat

Mostra de cotxes de luxe i compres de nit a Lloret

Lloret de Mar serà l'escenari, avui i demà, de l'exhibició de cotxes de luxe en un espectacle gratuït batejat com a Motor Show i que forma part del Lloret Formula Weekend. Avui, a més, hi haurà una nova edició del Lloret Shopping Night, en què hi haurà una seixantena de propostes d'oci durant l'obertura de negocis, des de les vuit del vespre fins a la mitjanit.

El Motor Show durà avui el xou a l'avinguda Just Marlès (de les set a les vuit del vespre), on s'instal·larà una graderia amb capacitat per a 300 persones –el preu del tiquet per entrar-hi serà de cinc euros–. El xou també es podrà veure demà a la nit (de deu a onze). En els dos casos, hi haurà exhibició de Ferraris, BMW, Lamborghini i KTM amb pilots professionals. Al passeig Verdaguer hi haurà un espai per a mainada, el Formula Kids, on els més petits podran conduir els minikarts o cotxes elèctrics.

També avui hi haurà un Formula Village, en què es podrà viure l'experiència de conduir un Ferrari pels carrers de Lloret de Mar. No hi faltarà la música. El Lloret Formula Weekend és fruit d'un acord entre l'Ajuntament i el circuit Barcelona-Catalunya i s'aprofita que diumenge hi ha el gran premi de fórmula 1 a Montmeló.

En el Lloret Shopping Night hi haurà batucada, exhibició de gintònics, actuacions en viu als aparadors i degustacions en una zona gastronòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia