Política

Trias ofereix a Colau una comissió per fer el traspàs de govern amb “transparència”

L'alcalde en funcions assegura que deixa una “Barcelona sanejada i financerament forta”

“No firmaré res sense que ella hi estigui d'acord”, ha remarcat, tot lamentat les “insinuacions” que s'han fet en aquesta qüestió

L'encara alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest dimarts que deixa la ciutat “sanejada i financerament forta”, una situació sense dèficit públic que ha assegurat, ha permès incrementar les polítiques socials durant el mandat de CiU al capdavant de l'Ajuntament. “No firmaré res sense que Ada Colau hi estigui d'acord”, ha volgut deixat clar en roda de premsa per presentar el balanç de les finances a l'Ajuntament de Catalunya, en què ha lamentat les crítiques i “insinuacions” que la líder de Bcomú va expressat aquest dilluns, reclamantque no firmessin “contractes d'última hora”.

Trias ha ofert a Barcelona en Comú crear una “taula de traspàs” per facilitar que Ada Colau assumeixi “amb tranquil·litat i transparència” la governabilitat a l'Ajuntament de la capital catalana. “Serà un traspàs modèlic i implacable”, ha afirmat, tot deixant clar que “no farem cap cosa que no tingui l'acord” d'aquesta comissió de traspassos, que ha explicat estarà formada per ell mateix i tots els tients d'alcaldes, així com del gerent del consistori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia