Successos

Detenen un dels lladres que van assaltar un bar de Blanes

La policia local el sorprèn amb 944 euros en monedes que havia sostret de dues màquines escurabutxaques

Efectius de la policia local de Blanes van detenir ahir a la matinada el lladre que va assaltar un bar. En el moment de la detenció duia al damunt una bossa de plàstic que contenia un total de 944,50 euros en monedes.

Els fets es van destapar pels volts de les cinc de la matinada, quan uns veïns van alertar que uns quatre individus havien accedit a l'interior d'un bar situat al barri de Ca la Guidó. Fins allà es van desplaçar diverses patrulles, que van comprovar que la persiana de la porta d'accés al bar estava tallada pel mig i el vidre de la porta trencat. Les pistes els va dur fins al parc de Xon Martí, en una zona boscosa prop de l'establiment. Allà els policies van localitzar unes monedes a terra, així com unes tenalles de tallar metall. També van poder comprovar que hi havia una persona estirada a terra, amagant-se sota la vegetació per intentar passar desapercebuda, que en ser sorpresa per la policia va intentar fugir, però va acabar detinguda.

Paral·lelament, altres agents de la policia local van parlar amb el responsable de l'establiment on s'havia produït el robatori amb força, que va explicar que només trobava a faltar els diners de les dues màquines escurabutxaques que hi ha al bar, les quals els delinqüents havien forçat i fet malbé.

Un cop acabades aquestes diligències, la policia local de Blanes va traslladar el cas als Mossos d'Esquadra perquè aquest cos policial continués les investigacions. El detingut té passaport de Romania i té domicili a Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia