Economia

El sector de l'automoció manté 18.000 llocs de treball al País Valencià

Cluster agrupa 81 empreses que facturen vora 10.000 milions d'euros i es consolida com a prpincipal sector industrial

El sector d'automoció del País Valencià ha assolit la xifra de 18.000 llocs de treball i una facturació agrupada de prop de 10.000 milions d'euros i dóna per finalitzada la profunda crisi del sector, que va començar el 2008.

Actualment l'entitat reuneix 81 empreses ubicades al conjunt del territori valencià de les que 45 són pimes, però amb projecció internacional .

Recentment s'han incorporat a l'entitat cinc noves empreses que s'han sumat 30 milions d'euros de facturació i 318 llocs de treball.

Aquestes dades són les últimes que ha recollit el Clúster entre els seus associats i que , segons el seu president, Emilio Orta, “ens consoliden com el principal sector industrial tant per volum d'ocupació com per volum de facturació “ .

Per mantenir aquest nivell de negoci, AVIA s'ha proposat, a més d'assolir la xifra de 100 associats en els propers 3 anys, potenciar la internacionalització de les companyies i donar-los suport en els seus projectes de R + D, especialment a les Pimes per tal de que siguen més competitives, enfront dels productors de països emergents; i puguen accedir a projectes de més envergadura .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia