Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡Canta!

«¡Canta!»

2016. EUA. 108'.
Gènere: Animació
Direcció: Garth Jennings.
Argument: Buster Moon sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer i només té una oportunitat: organitzar el concurs de cant més gran del món. Després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: el Mike, la Meena, la Rosita, el Johnny i l'Ash.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
¿Tenía que ser él?

«¿Tenía que ser él?»

2016. EUA. 111'.
Gènere: Comèdia
Direcció: John Hamburg.
Intèrprets: James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch, Megan Mullally, Keegan-Michael Key.
Argument: Durant les vacances, el Ned i la seva família visiten la seva filla a la universitat, on coneixen el seu pitjor malson: el seu xicot Laird, un multimilionari de Silicon Valley. El conservador Ned pensa que el Laird és la parella menys apropiada per a la seva filla.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
23-F

«23-F»

2011. Espanya. 97'.
Gènere: Thriller
Direcció: Chema de la Peña.
Intèrprets: Paco Tous, Juan Diego, Fernando Cayo.
Argument: 23-F és la primera pel·lícula que pretén explicar, en la seva complexitat, el cop d'estat del 1981. Des de la presa del congrés, usada com inici, fins a l'alliberament dels diputats es reviuen les 17 hores i mitja que van fer tremolar els fonaments d'una jove democràcia. D'una banda, Tejero i els seus homes. De l'altra, el Rei, que, des del seu despatx, intenta contenir l'exèrcit i organitzar les forces civils.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Adieu Philippine

«Adieu Philippine»

1962. França-Itàlia. 106'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Jacques Rozier.
Intèrprets: Jean-Claude Aimini, Daniel Descamps, Stefania Sabatini.
Argument: París, 1960. El Michel ha de partir aviat cap a Algèria per complir el seu servei militar. Mentrestant, treballa com a operador de càmera a la televisió, ocupació que li serveix per lligar amb noies. Així aconsegueix seduir la Juliette i la Liliane, dues amigues inseparables. Les noies intenten ajudar-lo a escapar del servei militar i centrar-se en el cinema, sense saber amb certesa amb quina de les dues es quedarà.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Amor y amistad

«Amor y amistad»

2016. Estats Units-França-Països Baixos-Irlanda. 94'.
Gènere: Comèdia romàntica
Direcció: Whit Stillman.
Intèrprets: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier Samuel, Stephen Fry, Emma Greenwell.
Argument: L'any 1790, Lady Susan Vernon, una bella vídua de l'alta societat anglesa, viatja fins a la casa de camp de la seva família política amb la intenció d'aconseguir un marit per la Frederica, la seva filla.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Ballerina

«Ballerina»

2016. França-Canadà. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Eric Summer, Éric Warin.
Argument: La Felicia és una nena òrfena amb una gran determinació i un únic somni, convertir-se en ballarina. Per aconseguir-ho, rep l'ajuda del seu amic Víctor, un jove inventor amb qui comparteix moltes i divertides aventures a la ciutat màgica de París.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Batman. La pel·lícula LEGO

«Batman. La pel·lícula LEGO»

2017. Estats Units-Dinamarca. 107'.
Gènere: Animació
Direcció: Chris McKay.
Argument: Nova aventura protagonitzada pel mateix personatge que es considerava el líder del grup, LEGO Batman. Però s'estan produint canvis a Gotham, i si vol salvar la ciutat de la conquesta del Joker, és possible que hagi de deixar d'actuar en solitari, intentar treballar amb altres i, potser, aprendre a relaxar-se.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Bigas x Bigas

«Bigas x Bigas»

2016. Espanya. 83'.
Gènere: Documental
Direcció: Bigas Luna, Santiago Garrido Rua.
Argument: Al llarg de la seva vida, Bigas Luna va conrear l'immens desig de fer una pel·lícula verista: rodar algú sense guió i sense cap tipus de parafernàlia, mostrant el personatge en tota la seva puresa. Probablement això va ser el que el va impulsar a captar la realitat que l'envoltava mitjançant un vídeo-diari. Un quadre format per diferents escenes úniques de la seva vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Captain Fantastic

«Captain Fantastic»

2016. EUA. 120'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Matt Ross.
Intèrprets: Viggo Mortensen, Frank Langella, Kathryn Hahn, George MacKay, Annalise Basso.
Argument: Ben Cash i la seva dona, la Leslie, han creat un paradís apartat de la civilització per a la seva família. En un campament autosuficient fet a mà per ells, el Ben ensenya als seus fills les habilitats que necessiten per sobreviure al bosc, a més de proporcionar-los una rigorosa educació física i intel·lectual. No obstant això, una tragèdia familiar obliga els Cash a tornar al món exterior.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Cincuenta sombras más oscuras

«Cincuenta sombras más oscuras»

2017. EUA. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: James Foley.
Intèrprets: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote.
Argument: Christian Grey intenta convèncer Ana Steele que torni a formar part de la seva vida, però ella exigeix un nou acord abans d'acceptar. La parella recupera progressivament la confiança, però l'aparició d'algunes figures del passat del Christian fa perillar les seves esperances de compartir el futur.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Comanchería

«Comanchería»

2016. EUA. 102'.
Gènere: Drama
Direcció: David Mackenzie.
Intèrprets: Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster, Gil Birmingham, Marin Ireland.
Argument: Després de la mort de la mare, dos germans organitzen una sèrie d'atracaments, triant diferents sucursals del mateix banc. Només els queden alguns dies per evitar el desnonament de la seva propietat familiar i pagar al banc amb els seus diners. Un Rànger a qui li queda poc per retirar-se i el seu segon, estan decidits a atrapar els lladres.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Contratiempo

«Contratiempo»

2016. Espanya. 106'.
Gènere: Thriller
Direcció: Oriol Paulo.
Intèrprets: Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado.
Argument: Acusant d'un assassinat del qual es declara innocent, l'empresari Adrián Doria contracta els serveis de Virginia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d'una nit, tots dos treballen per trobar un dubte raonable que deslliuri d'anar a la presó. L'aparició d'un nou testimoni de càrrec amenaça de destrossar l'estratègia de la defensa.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El ciudadano ilustre

«El ciudadano ilustre»

2016. Argentina-Espanya. 118'.
Gènere: Comèdia negra
Direcció: Gastón Duprat, Mariano Cohn.
Intèrprets: Óscar Martínez, Nora Navas, Dady Brieva, Andrea Frigerio, Belén Chavanne.
Argument: Daniel Mantovani és un premi Nobel de literatura argentí que viu a Barcelona des de fa dècades. Les seves novel·les es caracteritzen per retratar amb cruesa la vida del seu petit poble, al qual no ha tornat en 40 anys. Un dia arriba una carta convidant-lo a rebre la distinció de Ciutadà Il·lustre i, sorprenentment, decideix tornar-hi. Al poble, en arribar, no el reben amb l'entusiasme i afecte que esperava.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El editor de libros

«El editor de libros»

2016. Regne Unit-Estats Units. 104'.
Gènere: Drama
Direcció: Michael Grandage.
Intèrprets: Jude Law, Colin Firth, Nicole Kidman, Guy Pearce, Laura Linney.
Argument: Thomas Wolfe és un diamant en brut, un escriptor de gran talent, però incapaç de gestionar la seva creativitat. El seu èxit i reconeixement arriben gràcies al seu editor, el gran Max Perkins, descobridor també de Hemingway, Steinbeck i Fitzgerald. Perkins va dedicar milers d'hores a polir els defectes de l'obra del genial Wolfe. Però sobretot, amb ell i la seva dona va compartir una extraordinària història d'amistat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]