Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡Ave, César!

«¡Ave, César!»

2016. EUA. 106'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Joel Coen, Ethan Coen.
Intèrprets: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Scarlett Johansson, Jonah Hill, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Frances McDormand, Ian Blackman.
Argument: Eddie Mannix, solucionador de problemes d'un dels grans estudis cinematogràfics, treballa per solucionar els imprevistos que sorgeixen durant un dia de rodatge.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
¡Canta!

«¡Canta!»

2016. EUA. 108'.
Gènere: Animació
Direcció: Garth Jennings.
Argument: Buster Moon sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer i només té una oportunitat: organitzar el concurs de cant més gran del món. Després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: el Mike, la Meena, la Rosita, el Johnny i l'Ash.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Ahora sí, antes no

«Ahora sí, antes no»

2015. Corea del Sud. 121'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Sang-soo Hong.
Intèrprets: Jeong Jae-yeong, Kim Min-hee, Ko Ah-sung, Choi Hwa-Jeong, Seo Young-hwa.
Argument: Un director de cinema independent arriba a la seva destinació un dia abans per error. Aprofitant l'excés de temps lliure, entra en un palau restaurat on coneix a una jove artista, amb la qual passa la resta del dia, fins que ella planteja una pregunta i la resposta ho canvia tot. Si el dia tornés a començar, potser tots dos es comportessin de forma diferent, i potser poden comprovar-ho.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Arrebato»

1980. Estat espanyol.
Gènere: Drama
Direcció: Ivan Zulueta.
Intèrprets: Will More, Eusebio Poncela.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]
Ballerina

«Ballerina»

2016. França-Canadà. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Eric Summer, Éric Warin.
Argument: La Felicia és una nena òrfena amb una gran determinació i un únic somni, convertir-se en ballarina. Per aconseguir-ho, rep l'ajuda del seu amic Víctor, un jove inventor amb qui comparteix moltes i divertides aventures a la ciutat màgica de París.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Batman: La Lego película

«Batman: La Lego película»

2017. Estats Units-Dinamarca. 107'.
Gènere: Animació
Direcció: Chris McKay.
Argument: Nova aventura protagonitzada pel mateix personatge que es considerava el líder del grup, LEGO Batman. Però s'estan produint canvis a Gotham, i si vol salvar la ciutat de la conquesta del Joker, és possible que hagi de deixar d'actuar en solitari, intentar treballar amb altres i, potser, aprendre a relaxar-se.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Cincuenta sombras más oscuras

«Cincuenta sombras más oscuras»

2017. EUA. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: James Foley.
Intèrprets: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote.
Argument: Christian Grey intenta convèncer Ana Steele que torni a formar part de la seva vida, però ella exigeix un nou acord abans d'acceptar. La parella recupera progressivament la confiança, però l'aparició d'algunes figures del passat del Christian fa perillar les seves esperances de compartir el futur.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]

«Cinema, mon amour»

2015. Romania-República Txeca. 70'.
Gènere: Documental
Direcció: Alexandru Belc.
Argument: Aquesta és la història d'un lloc, una petita localitat de l'est de Romania, i d'unes persones, Victor Purice i dos dels seus empleats, que s'esforcen per mantenir viva una de les poques sales de projeccions que van sobreviure a l'atac capitalista.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Comanchería

«Comanchería»

2016. EUA. 102'.
Gènere: Drama
Direcció: David Mackenzie.
Intèrprets: Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster, Gil Birmingham, Marin Ireland.
Argument: Després de la mort de la mare, dos germans organitzen una sèrie d'atracaments, triant diferents sucursals del mateix banc. Només els queden alguns dies per evitar el desnonament de la seva propietat familiar i pagar al banc amb els seus diners. Un Rànger a qui li queda poc per retirar-se i el seu segon, estan decidits a atrapar els lladres.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Crudo

«Crudo»

2016. França-Bèlgica. 98'.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Julia Ducournau.
Intèrprets: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella, Joana Preiss, Laurent Lucas.
Argument: La Justine viu en el si d'una família els membres de la qual són tots veterinaris i vegetarians. Amb 16 anys, és una estudiant brillant i prometedora que té l'objectiu d'entrar a la facultat de Veterinària. Després d'aconseguir-ho, la Justine hi descobreix un món decadent, despietat i perillosament seductor.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Deux jours, une nuit

«Deux jours, une nuit»

2014. Bèlgica. 95'.
Gènere: Drama
Direcció: Jean-Pierre i Luc Dardenne.
Intèrprets: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione.
Argument: Sandra, desesperada, elabora un pla perquè els seus companys deixin de cobrar la prima i, d'aquesta manera, ella pugui conservar la feina.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Doña Clara (Aquarius)

«Doña Clara (Aquarius)»

2016. Brasil. 142'.
Gènere: Drama
Direcció: Kleber Mendonça Filho.
Intèrprets: Sonia Braga, Maeve Jinkings, Irandhir Santos, Humberto Carrão, Zoraide Coleto.
Argument: La Clara, una excrítica musical de Recife de 65 anys, viu retirada en un edifici particular, l'Aquarius, construït als anys 40 sobre el passeig marítim. Un important promotor ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre el seu i emprèn una guerra freda contra l'empresa que l'assetja. L'estressant situació la pertorba i fa que pensi en la seva vida, el seu passat i els seus éssers estimats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El balcón de las mujeres

«El balcón de las mujeres»

2016. Israel. 96'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Emil Ben Shimon.
Intèrprets: Evelin Hagoel, Igal Naor, Orna Banay, Einat Sarouf, Aviv Alush.
Argument: Un accident durant una celebració religiosa provoca una disputa en una comunitat ortodoxa de Jerusalem. Quan el balcó de les dones de la sinagoga s'esfondra, l'esposa del rabí cau en coma, el rabí queda en estat xoc i la comunitat entra en crisi. Un jove i carismàtic rabí apareix per ser el salvador de la comunitat després de l'accident, però aviat descobreixen la seva realitat conservadora i misògina.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El bar

«El bar»

2017. Espanya. 100'.
Gènere: Thriller
Direcció: Álex de la Iglesia.
Intèrprets: Mario Casas, Blanca Suárez, Carmen Machi, Secun de la Rosa, Terele Pávez.
Argument: Nou del matí. Un grup de persones absolutament heterogeni esmorza en un cafè al centre de Madrid. Un d'ells té pressa. En sortir per la porta, rep un tret al cap. Ningú s'atreveix a socórrer-lo. Estan atrapats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]