En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

Ballerina

«Ballerina»

2016. França-Canadà. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Eric Summer, Éric Warin.
Argument: La Felicia és una nena òrfena amb una gran determinació i un únic somni, convertir-se en ballarina. Per aconseguir-ho, rep l'ajuda del seu amic Víctor, un jove inventor amb qui comparteix moltes i divertides aventures a la ciutat màgica de París.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Batman. La pel·lícula LEGO

«Batman. La pel·lícula LEGO»

2017. Estats Units-Dinamarca. 107'.
Gènere: Animació
Direcció: Chris McKay.
Argument: Nova aventura protagonitzada pel mateix personatge que es considerava el líder del grup, LEGO Batman. Però s'estan produint canvis a Gotham, i si vol salvar la ciutat de la conquesta del Joker, és possible que hagi de deixar d'actuar en solitari, intentar treballar amb altres i, potser, aprendre a relaxar-se.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Bigas x Bigas

«Bigas x Bigas»

2016. Espanya. 83'.
Gènere: Documental
Direcció: Bigas Luna, Santiago Garrido Rua.
Argument: Al llarg de la seva vida, Bigas Luna va conrear l'immens desig de fer una pel·lícula verista: rodar algú sense guió i sense cap tipus de parafernàlia, mostrant el personatge en tota la seva puresa. Probablement això va ser el que el va impulsar a captar la realitat que l'envoltava mitjançant un vídeo-diari. Un quadre format per diferents escenes úniques de la seva vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
L'apropiació del descobriment d'Amèrica: una conspiració d'estat?

«L'apropiació del descobriment d'Amèrica: una conspiració d'estat?»

2003. Espanya. 72'.
Gènere: Documental
Direcció: David Grau.
Argument: Una dona segueix les pistes que un jove historiador li dóna sobre la falsificació històrica que envolta tots els fets relacionats amb el descobriment d'Amèrica i posa de manifest un engany acceptat per la ciència històrica i que fa alguns segles que dura. La protagonista desemmascara una per una totes les tergiversacions que s'amaguen darrere del descobriment d'Amèrica.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La propera pell

«La propera pell»

2016. Espanya-Suïssa. 103'.
Gènere: Thriller
Direcció: Isaki Lacuesta, Isa Campo.
Intèrprets: Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López, Bruno Todeschini, Igor Szpakowski.
Argument: Un adolescent desaparegut torna després de vuit anys, quan tots el creien mort, i s'incorpora a la vida familiar, amb la seva mare i el seu oncle, marcada pel misteri de la seva desaparició.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]