En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Tarragona

El nadó en cap

«El nadó en cap»

2017. EUA. 97'.
Gènere: Animació
Direcció: Tom McGrath.
Argument: A la vida del Tim, un nen de 7 anys, tot va com la seda. Però un bon dia, el Tim passa de ser fill únic a tenir un germanet, l'arribada del qual el priva de l'atenció dels seus pares. La rivalitat s'esvaeix quan el Tim descobreix que el seu germà és en realitat un espia en missió secreta.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Una història de venjança

«Una història de venjança»

2017. EUA. 92'.
Gènere: Thriller
Direcció: Elliott Lester.
Intèrprets: Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Kevin Zegers, Hannah Ware, Scoot McNairy.
Argument: Roman Melnyk, cap de construcció, i Jake Bonanos, controlador aeri, són dos complets desconeguts, però les seves vides queden fortament unides després d'una terrible catàstrofe. El Roman espera l'arribada de la seva dona i la seva filla embarassada. Però quan arriba a l'aeroport descobreix que hi ha hagut un accident terrible. El Roman és ara un home trencat. La vida del Jake, el controlador aeri, també s'ha fet miques.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Your Name

«Your Name»

2016. Japó. 107'.
Gènere: Animació
Direcció: Makoto Shinkai.
Argument: Ha passat un mes des que un cometa que visita la Terra cada mil anys es veiés des del Japó. La Mitsuha és una estudiant que es lamenta de la seva vida al camp amb la seva germana petita, la seva àvia i el seu pare, un polític a qui mai veu. Per la seva banda, el Taki és un estudiant que viu a Tòquio, té una feina a temps parcial en un restaurant italià i necessita allunyar-se de la seva família.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]