En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Tarragona

Ballerina

«Ballerina»

2016. França-Canadà. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Eric Summer, Éric Warin.
Argument: La Felicia és una nena òrfena amb una gran determinació i un únic somni, convertir-se en ballarina. Per aconseguir-ho, rep l'ajuda del seu amic Víctor, un jove inventor amb qui comparteix moltes i divertides aventures a la ciutat màgica de París.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Incerta glòria

«Incerta glòria»

2017. Espanya. 116'.
Gènere: Drama
Direcció: Agustí Villaronga.
Intèrprets: Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí, Luisa Gavasa.
Argument: El front d'Aragó, 1937. El Lluís, un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s'enamora, la Carlana, que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca. El millor amic del Lluís, el Soleràs, un oficial degradat, descobreix el frau i li fa xantatge.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Vaiana

«Vaiana»

2016. EUA. 158'.
Gènere: Animació
Direcció: Ron Clements, John Musker, Don Hall, Chris Williams.
Argument: La Vaiana, una adolescent aventurera, s'embarca en una audaç missió per salvar el seu poble. Amb l'ajuda de l'abans poderós semidéu Maui, inicia un viatge ple d'acció durant el qual es troba amb enormes monstres i obstacles impossibles. Durant el periple, la Vaiana segueix la recerca que van emprendre els seus avantpassats i descobreix el que sempre havia buscat: la seva pròpia identitat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]