En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Tarragona

Emoji: La pel·lícula

«Emoji: La pel·lícula»

2017. EUA. 83'.
Gènere: Animació
Direcció: Tony Leondis.
Argument: Oculta rere l'aplicació de missatges de text, Textópolis és una ciutat bulliciosa en què conviuen totes les emoticones, a l'expectativa de ser seleccionades per l'usuari del telèfon mòbil. Es tracta d'un món en el qual cada emoji té una única expressió facial, excepte en el cas del Gene, un entusiasta emoji que va néixer sense cap filtre i té diferents expressions.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Mara i el Senyor del Foc

«Mara i el Senyor del Foc»

2015. Alemanya. 94'.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Tommy Krappweis.
Intèrprets: Lilian Prent, Jan Josef Liefers, Esther Schweins, Christoph Maria Herbst, Eva Habermann.
Argument: La Mara s'enfronta a diversos reptes: pateix assetjament a l'escola i la seva mare soltera s'aproxima a una espiritualitat esotèrica extrema. Ella només vol ser una noia normal i corrent, però descobreix que això no és possible quan comença a tenir visions sobre déus antics, herois i monstres estranys. Amb l'ajuda d'un professor de mitologia antiga, s'adona que El Crepuscle dels Déus s'està acostant.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Valerian i la ciutat dels mil planetes

«Valerian i la ciutat dels mil planetes»

2017. França-Estats Units. 138'.
Gènere: Acció
Direcció: Luc Besson.
Intèrprets: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Clive Owen, Ethan Hawke, Rihanna.
Argument: El Valerian i la Laureline són agents especials del govern dels territoris humans, encarregats de mantenir l'ordre a tot l'univers. El Valerian busca alguna cosa més que una relació professional amb la seva companya, de manera que la persegueix obertament amb proposicions romàntiques constants. No obstant això, l'ampli historial sentimental del Valerian fa que la Laureline, de valors tradicionals, el rebutgi cada vegada.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]