Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Girona

Descontroladas

«Descontroladas»

2017. EUA. 91'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Jonathan Levine.
Intèrprets: Amy Schumer, Goldie Hawn, Tom Bateman, Wanda Sykes, Joan Cusack.
Argument: Després de trencar amb el seu xicot just abans de les seves exòtiques vacances, Emily Middleton covenç la seva mare, la Linda, que viatgi amb ella al paradís. Les dues dones són pols oposats i s'adonen que resoldre les seves diferències com a mare i filla és l'única manera d'escapar de la seva aventura desenfrenada i estrafolària a la selva.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]
Emoji: La pel·lícula

«Emoji: La pel·lícula»

2017. EUA. 83'.
Gènere: Animació
Direcció: Tony Leondis.
Argument: Oculta rere l'aplicació de missatges de text, Textópolis és una ciutat bulliciosa en què conviuen totes les emoticones, a l'expectativa de ser seleccionades per l'usuari del telèfon mòbil. Es tracta d'un món en el qual cada emoji té una única expressió facial, excepte en el cas del Gene, un entusiasta emoji que va néixer sense cap filtre i té diferents expressions.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La hora del cambio

«La hora del cambio»

2017. Itàlia. 92'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Salvo Ficarra, Valentino Picone.
Intèrprets: Salvo Ficarra, Valentino Picone, Leo Gullotta, Vincenzo Amato, Tony Sperandeo.
Argument: Els veïns del petit poble sicilià de Pietrammare viuen acostumats al caos que comporta saltar-se la llei i n'estan farts. Les carreteres tenen esvorancs, el trànsit és insofrible i les escombraries s'acumulen a les voreres. Tampoc els falta un gran port sense vaixells i una fàbrica pròpia altament contaminant. Però ha arribat l'hora del canvi.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Rey Arturo: La leyenda de Excálibur

«Rey Arturo: La leyenda de Excálibur»

2017. EUA. 126'.
Gènere: Bèl·lica
Direcció: Guy Ritchie.
Intèrprets: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou, Eric Bana.
Argument: Després de l'assassinat del pare de l'Arthur, quan aquest és un nen, el Vortigern, l'oncle de l'Arthur, ocupa el tron. Desposseït del seu dret de naixement i sense les idees clares sobre qui és realment, l'Arthur s'endinsa en els carrers de la ciutat. Però quan aconsegueix treure Excàlibur de la pedra, la seva vida es capgira i es veu obligat a reconèixer el seu veritable llegat, tant si vol com si no vol.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]