Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Girona

Guardianes de la galaxia 2

«Guardianes de la galaxia 2»

2017. EUA. 136'.
Gènere: Acció
Direcció: James Gunn.
Intèrprets: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sylvester Stallone, Kurt Russell.
Argument: Travessant els confins del cosmos, els Guardians han de lluitar per mantenir unida la seva nova família mentre desentranyen el misteri de la veritable filiació de Peter Quill.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La excepción a la regla

«La excepción a la regla»

2017. EUA. 126'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Warren Beatty.
Intèrprets: Warren Beatty, Lily Collins, Alden Ehrenreich, Matthew Broderick, Annette Bening.
Argument: Hollywood, 1958. Marla Mabrey arriba a Los Angeles per treballar per a l'infame Howard Hughes. A l'aeroport, coneix el seu xofer, Frank Forbes. La seva atracció instantània no només posa a prova les seves creences religioses, sinó que desafia la regla número 1 de Hughes: està prohibit que els seus empleats mantinguin qualsevol tipus de relació amb les actrius que treballen per a ell.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La mano invisible

«La mano invisible»

2016. Espanya. 80'.
Gènere: Drama
Direcció: David Macián.
Intèrprets: Josean Bengoetxea, Eduardo Ferrés, Elisabet Gelabert, Christen Joulin, Marta Larralde.
Argument: Un mecànic, un paleta, una dona de la neteja, un telefonista, un mosso de magatzem i un informàtic són reclutats per portar a terme la seva feina habitual davant d'una audiència. Aquesta condició d'espectacle, precisament, buida els oficis amb què aquestes persones han bastit la seva identitat de qualsevol sentit productiu i les fa encara més vulnerables a l'explotació laboral.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Lady Macbeth

«Lady Macbeth»

2016. Regne Unit. 89'.
Gènere: Drama
Direcció: William Oldroyd.
Intèrprets: Florence Pugh, Christopher Fairbank, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Bill Fellows.
Argument: L'Anglaterra rural de 1865. La Katherine viu angoixada per culpa del seu matrimoni amb un home amargat a qui no estima i que li dobla l'edat, i de la seva freda i despietada família. Quan s'embarca en un apassionat idil·li amb un jove treballador de la finca del seu marit, dins seu s'allibera una força tan poderosa que res li pot impedir que intenti aconseguir el que desitja.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Plan de fuga

«Plan de fuga»

2016. Espanya. 105'.
Gènere: Acció
Direcció: Iñaki Dorronsoro.
Intèrprets: Alain Hernández, Javier Gutiérrez, Luis Tosar, Alba Galocha, Florín Opritescu.
Argument: El Víctor, un atracador professional, s'introdueix en una perillosa banda de delinqüents formada íntegrament per exmilitars de l'Est. El pla del grup és robar un banc. La tasca assignada al Víctor és perforar la cambra cuirassada.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Un italiano en Noruega

«Un italiano en Noruega»

2016. Itàlia. 86'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Gennaro Nunziante.
Intèrprets: Checco Zalone, Eleonora Giovanardi, Sonia Bergamasco, Maurizio Micheli, Lino Banfi.
Argument: El Checco té la feina dels seus somnis: és funcionari en una província del sud d'Itàlia. Té 38 anys, una xicota, viu còmodament a casa dels seus pares i així és feliç. Però la seva plàcida vida es veu amenaçada quan l'Estat decideix aplicar retallades i es veu forçat a triar entre la indemnització o un trasllat. Per a ell, un lloc fix és sagrat i lluita per mantenir-lo.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Una història de venjança

«Una història de venjança»

2017. EUA. 92'.
Gènere: Thriller
Direcció: Elliott Lester.
Intèrprets: Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Kevin Zegers, Hannah Ware, Scoot McNairy.
Argument: Roman Melnyk, cap de construcció, i Jake Bonanos, controlador aeri, són dos complets desconeguts, però les seves vides queden fortament unides després d'una terrible catàstrofe. El Roman espera l'arribada de la seva dona i la seva filla embarassada. Però quan arriba a l'aeroport descobreix que hi ha hagut un accident terrible. El Roman és ara un home trencat. La vida del Jake, el controlador aeri, també s'ha fet miques.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]