Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Girona

Se armó el Belén

«Se armó el Belén»

2017. EUA. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Timothy Reckart.
Argument: Un ase petit però valent anomenat Bo anhela una vida més enllà de la seva rutina diària al molí del poble. Un dia, reuneix el valor per alliberar-se i emprendre per fi l'aventura dels seus somnis. Al llarg del seu viatge, coneix la Ruth, una ovella adorable que ha perdut el seu ramat, i el Dave, un colom d'alta volada.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Star Wars. Els últims Jedi

«Star Wars. Els últims Jedi»

2017. EUA.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Rian Johnson.
Intèrprets: Daisy Ridley, Tom Hardy, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Kelly Marie Tran, Andy Serkis, Laura Dern.
Argument: Després de fer les seves primeres passes al món Jedi, la Rey s'uneix a Luke Skywalker en una nova aventura amb la Leia, el Finn i el Poe que desvelarà els misteris de la Força i secrets del passat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Una especie de familia

«Una especie de familia»

2017. Argentina-Brasil-Polònia-França. 96'.
Gènere: Drama
Direcció: Diego Lerman.
Intèrprets: Bárbara Lennie, Daniel Aráoz, Claudio Tolcachir, Yanina Ávila, Paula Cohen.
Argument: La Malena és una metgessa de classe mitjana de Buenos Aires. Una tarda rep la trucada del doctor Costas, que li diu que ha de viatjar immediatament al nord del país: el bebè que estava esperant està a punt de néixer. De manera sobtada i gairebé sense pensar-s'ho, la Malena decideix emprendre un viatge incert, ple de cruïlles en què s'ha d'enfrontar a tota mena d'obstacles legals i morals.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]