Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Palamós

Entre los dos

«Entre los dos»

2015. Irlanda. 82'.
Gènere: Drama
Direcció: Mark Noonan.
Intèrprets: Aidan Gillen, Lauren Kinsella, George Pistereanu, Erika Sainte, Jesse Morris.
Argument: El Will rep la llibertat condicional per tenir cura de la seva neboda Stacey, que va quedar òrfena després de la mort de la seva mare. Mentre busquen una llar provisional, una sèrie d'obstacles els impedeix viure com una família normal. L'Stacey és rebutjada de l'escola local i el Will desobeeix diverses vegades les obligacions de la llibertat condicional.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Las confesiones

«Las confesiones»

2016. Itàlia-França. 107'.
Gènere: Drama
Direcció: Roberto Andò.
Intèrprets: Toni Servillo, Connie Nielsen, Pierfrancesco Favino, Marie-Josée Croze, Moritz Bleibtreu.
Argument: S'està celebrant una cimera del G-8 en un hotel de luxe de la costa alemanya. Els economistes més poderosos del món s'han reunit per adoptar una mesura secreta que tindrà una influència decisiva en l'economia mundial. Un dels convidats és un misteriós monjo italià anomenat Salus que acaba de sortir d'un llarg període de meditació silenciosa.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Me casé con un boludo

«Me casé con un boludo»

2016. Argentina.
Gènere: Comèdia
Direcció: Juan Taratuto.
Intèrprets: Adrián Suar, Valeria Bertuccelli, María Alché, Marina Bellati, Norman Briski.
Argument: Fabián Brando és l'estrella de cinema més famosa. La Florencia, una actriu completament desconeguda. Tots dos coincideixen en el rodatge d'una pel·lícula i inicien un romanç que ràpidament acaba en casament. Al poc temps de casats, ella s'adona que es va enamorar del personatge i que el seu marit és en realitat un ximple.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Paula

«Paula»

2016. Alemanya. 123'.
Gènere: Drama
Direcció: Christian Schwochow.
Intèrprets: Carla Juri, Albrecht Schuch, Roxane Duran, Joel Basman, Stanley Weber.
Argument: Alemanya, principis del segle XX. La jove artista Paula Becker està decidida a seguir les seves pròpies normes. Amb 24 anys rebutja les convencions establertes i explora el seu estil únic, mentre floreix a la comunitat artística de Worpswede, on fa amistat amb l'artista Clara Westhoff i el poeta Rainer Maria Rilke.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Piratas del Caribe: La venganza de Salazar

«Piratas del Caribe: La venganza de Salazar»

2017. EUA. 129'.
Gènere: Aventures
Direcció: Joachim Rønning, Espen Sandberg.
Intèrprets: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Kevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham, Geoffrey Rush, Keira Knightley.
Argument: El capità Jack Sparrow està cada cop pitjor. Viatja fugint de l'aterridor capità Salazar i la seva tripulació de pirates fantasmes, entestats a matar tots els pirates que solquin els mars, especialment el Jack. L'única esperança per al Jack és aconseguir el llegendari Trident de Posidó. Però per trobar-lo ha de forjar una complicada aliança amb Carina Smyth, una brillant astrònoma.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Pizarro

«Pizarro»

2016. Colòmbia. 82'.
Gènere: Documental
Direcció: Simón Hernández.
Argument: La María vol recuperar la seva identitat. El seu pare, Carlos Pizarro, va dedicar la seva vida a l'intent de fer una revolució a Colòmbia. Ara, 25 anys després del seu assassinat, busca respostes.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]