Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Palamós

50 primaveras

«50 primaveras»

2017. França. 89'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Blandine Lenoir.
Intèrprets: Agnès Jaoui, Thibault de Montalembert, Pascale Arbillot, Sarah Suco, Lou Roy-Lecollinet.
Argument: Aurore Tabort està separada, acaba de perdre la feina i rep la notícia que serà àvia. Amb 50 anys, la seva vida sembla que està estancada, però quan es troba per casualitat amb un antic amor de joventut, es produeix un canvi en l'Aurore, tot i que es nega a admetre que aquesta podria ser l'ocasió perfecta per començar una nova vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Diario de Greg: Carretera y manta

«Diario de Greg: Carretera y manta»

2017. EUA. 92'.
Gènere: Comèdia familiar
Direcció: David Bowers.
Intèrprets: Charlie Wright, Jason Drucker, Tom Everett Scott, Alicia Silverstone, Owen Asztalos.
Argument: El viatge d'una família per assistir a la festa del 90 aniversari de l'àvia, se surt jocosament del previst gràcies a l'últim pla del Greg d'acudir a una convenció de videojocs.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]
Inside

«Inside»

2016. Espanya. 91'.
Gènere: Thriller
Direcció: Miguel Ángel Vivas.
Intèrprets: Rachel Nichols, Laura Harring, Ben Temple, Stany Coppet, Andrea Tivadar.
Argument: Una jove vídua, embarassada i deprimida, intenta reconstruir la seva vida després del fatídic accident de trànsit en què va perdre el marit i l'audició de manera parcial. Ara, a punt de donar a llum, viu en una casa aïllada d'un suburbi quan, una nit de Nadal, rep la visita inesperada d'una altra dona amb un objectiu demolidor: prendre-li el nadó que porta a dins.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Spider-Man: Homecoming

«Spider-Man: Homecoming»

2017. EUA. 133'.
Gènere: Acció
Direcció: Jon Watts.
Intèrprets: Tom Holland, Michael Keaton, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly.
Argument: El jove Peter Parker comença a experimentar amb la seva nova identitat com a superheroi, Spiderman. Després de l'experiència viscuda amb els Venjadors, el Peter torna a casa de la seva tia, sota la mirada atenta del seu supervisor Tony Stark. El noi intenta mantenir una vida normal, però el malvat Vulture interromp la seva rutina i posa en perill el més important de la seva vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Tanna

«Tanna»

2016. Austràlia-Vanuatu. 104'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Bentley Dean, Martin Butler.
Intèrprets: Mungau Dain, Marie Wawa, Marceline Rofit, Charlie Kahla, Albi Nangia.
Argument: En una illa remota de l'oceà Pacífic anomenada Tanna, en la qual abunden boscos i activitat volcànica, dos joves enamorats desafien les lleis de la seva tribu. La Wawa s'ha de casar amb un altre home del poble veí, mentre que el Dain és el nét del cap. En no poder estar junts decideixen fugir, però són perseguits per guerrers que volen acabar amb les seves vides.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]