Comunicació

EL PUNT AVUI TV

L’ACTUALITAT DE LA SETMANA EN ANGLÈS

La situació catalana protagonista, un cop més de ’L’Hora d’Anglès’

Xavier Ginesta i Henry Ettinghausen acompanyen Matthew Tree a l’espai ’Our Finest Hour’

Us oferim el resum i el vídeo del programa d’aquest dijous

  • VÍDEO: 'Our Finest Hour', a 'The English Hour'. El Punt Avui Televisió

Matthew Tree ha tornat un dijous més, i ho ha fet acompanyat de Xavier Ginesta i Henry Ettinghausen. Durant 55 minuts han compartit punts de vista i anàlisis dels diversos temes que Tree posava sobre la taula de debat. Aquesta setmana ha faltat l’opinió d’una tercera tertuliana habitual del programa, que a última hora no ha pogut formar part del col·loqui. La causa d’aquesta absència, que s’ha visualitzat amb una cadira buida, és l’aplicació del 155 a Catalunya, que li va fer perdre la feina fa pocs dies.

El procés català ha estat un cop més el tema protagonista. L’estada de Puigdemont a Brussel·les i la recent visita de 200 alcaldes a la capital europea, l’aturada de país i el bloqueig de carreteres, l’empresonament de part del Govern electe, i la declaració de la Mesa del Parlament de Catalunya a Madrid, han estat els diferents ítems que s’han tractat. L’anàlisi de les eleccions convocades pel 21 de desembre també ha estat part important del programa.

Tothom qui s’hagi perdut l’emissió d’Our Finest Our a El Punt Avui TV, pot recuperar el vídeo sencer en aquesta pàgina o al del web oficial de la televisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia