Comunicació

Pocs canvis i més esports

RAC1 arrenca la nova temporada amb l’objectiu de consolidar el seu lideratge

L’ampliació de la programació esportiva del cap de setmana amb Superesports, programa conduït per Xavi Puig que substitueix Superdiumenge i s’emetrà també els dissabtes, és una de les poques novetats de la nova temporada de RAC1, que arrenca avui amb pocs canvis a la graella. L’emissora es proposa l’objectiu d’augmentar la diferència d’oients que té respecte a Catalunya Ràdio i la Cadena Ser.

Els presentadors de RAC1 van explicar divendres les novetats principals de cada programa, els vaixells insígnia dels quals tornaran a ser El món a RAC1, presentat per dotzena temporada per Jordi Basté, i Versió RAC1, de Toni Clapés. Basté va dir que comença el curs “amb moltes ganes i les piles carregades” i que hi incorporarà més opinió. Clapés celebra el seu 22è aniversari presentant Versió RAC1, el programa més escoltat a les tardes, mentre que Òscar Andreu i Òscar Dalmau continuaran al capdavant de La competència, cada dia a les dotze del migdia.

Novetats de 8tv

Avui arrenca també la nova temporada de 8tv, amb l’absència anunciada d’Alfonso Arús, fitxat per La Sexta. El canal de televisió del Grup Godó aposta per oferir més continguts de política, documentals i Barça. Pol Marsà presentarà cada nit l’espai d’anàlisi política La nit a 8tv. Un acord amb DocsBarcelona permetrà l’emissió de 16 documentals d’aquest festival, i també s’oferiran tertúlies i partits del planter del FC Barcelona gràcies a un acord amb el canal Barça TV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia