Comunicació

TV Girona estrena ‘Alcaldes', ara des de la seu de la Diputació

Gil Costa presenta la segona temporada d'aquest programa d'entrevistes

TV Girona estrena avui a dos quarts de deu de la nit la segona temporada d' Alcaldes , un programa que intenta conèixer la realitat de diferents municipis de la demarcació de Girona a través de la figura del seu alcalde. El programa, que continuarà presentant el periodista Gil Costa, ofereix com a principal novetat un canvi d'escenari on es fan les entrevistes. S'ha escollit el claustre de la Diputació de Girona, a la pujada de Sant Martí. L'espai on es desenvoluparan les entrevistes és l'epicentre del Palau de la Diputació, situat en un edifici històric que antigament havia estat el Convent del Carme des de principis del segle XVII.

L'entrevista es dividirà en dues parts. La primera serà de caire més personal i en la segona s'analitzaran els projectes i els problemes de cada municipi. L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, és el primer convidat de l'espai, d'emissió quinzenal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia