Comunicació

La internet catalana, a debat a Girona

Ahir es va iniciar al centre cultural La Mercè una nova edició de la Catosfera

L'auditori del centre cultural La Mercè de Girona va ser escenari ahir al vespre dels actes inaugurals de la Catosfera, les jornades de la internet catalana, que es faran a la ciutat fins diumenge. Després de l'acte d'inauguració d'aquesta edició, la segona que es fa a Girona, es va fer la ponència inicial al voltant del títol La internet de les persones, amb Saül Gordillo, Josep M. Ganyet, Genís Roca i Mariola Dinarès.

Per avui estan previstos tres actes. El primer a les nou del matí, també a l'auditori, amb el títol Catosfera.edu: tecnologia re-creativa. Les intervencions aniran a càrrec de Josep M. Ganyet, enginyer informàtic, empresari i professor, i Quico Domingo, consultor tecnològic. A dos quarts de vuit del vespre els periodistes Sílvia Barroso, Karma Peiró, Gemma Aguilera, Berta Florés i Enric Borràs (com a moderador) mantindran un debat al voltant del tema Masclisme i clickbaiting. Els perills de fer-ho tot per acumular visites. Diumenge la jornada serà més densa. S'han previst ponències al voltant de nous models empresarials tecnològics, com ara les empreses Wallapop, AirBnb, Waynabox i altres aspectes de la repercussió social de la xarxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia