Comunicació

Les publicacions d'El Punt Avui

La Presència de sempre i una altra amb tots els regals, aquest diumenge

L'aprofitament dels aliments i el risc de terratrèmols a Catalunya, a la revista mensual, i totes les oportunitats del Nadal, en un especial de 64 planes

Presència es desdobla aquest mes i, demà diumenge, a més de la revista de sempre, entregarà als lectors un suplement de 64 pàgines amb desenes de propostes de regals nadalencs.

La Presència d'aquest desembre publica dos amplis dossiers, un sobre el reaprofitament d'aliments i un altre sobre el risc de terratrèmols a Catalunya, elaborats per Irene Casellas i Pere Bosch. Al primer, Presència explica les nombroses iniciatives que han sorgit els últims temps per evitar el malbaratament dels aliments. Cada català llença a les escombraries cada any uns 35 quilos d'aliments, aproximadament el 7% dels aliments als quals tenim abast.

Pel que fa al risc de terratrèmols, els experts alerten que, tot i que Catalunya és una zona de baix risc, no s'ha de baixar la guàrdia. El nord de Catalunya va viure importants sismes al segle XIV, amb destrosses destacables en nombroses poblacions.

L'especial de regals de Nadal és un clàssic que Presència publica des de fa anys a primers de desembre. Enguany presenta cap a tres-centes propostes agrupades en joguines, moda, bellesa, llar, tecnologia, llibres, música, cinema i gastronomia. Tota una oferta per triar abans de Nadal.

LA XIFRA

300
Propostes de regals
són les que presenta la Presència especial que els lectors trobaran demà al quiosc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia