Comunicació

comunicació

Mor José Luis Barcelona, el primer presentador de TVE a Catalunya

El 1959 va entrar als estudis de Miramar i va presentar nombrosos programes, entre els quals el primer que es va emetre des de Barcelona per a tot l'Estat espanyol

José Luis Barcelona, el primer presentador de Televisió Espanyola a Catalunya, ha mort a l'edat dels 84 anys, segons ha informat aquest dilluns la cadena. Nascut a la localitat aragonesa de Borja, Barcelona va entrar el 1959 als estudis de TVE de Miramar i va ser un dels pioners de la cadena. Barcelona va obrir les emissions saludant des del “Balcó del Mediterrani”, títol del primer programa que es va emetre des de Barcelona per a tot l'Estat espanyol. Barcelona va presentar nombrosos programes com “Club Miramar”, “Mundo insólito”, “Club del martes”, “Orbe”, “Ésta es su vida”, “Eurofestival”, “Salto a la fama”, “Musical” o “Carrusel del domingo”.

El director de RTVE a Catalunya, Carles González, ha donat a conèixer la mort de José Luis Barcelona a través de Twitter on ha escrit un missatge afectuós en relació a la seva figura: “No s'afronta el futur sense els qui ens han fet arribar fins aquí”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia