Comunicació

Municipal

Figueres estrena una nova revista informativa

Serà editada per l'Ajuntament cada trimestre i distribuïda a la ciutat

A partir de la setmana que ve es distribuiran per la ciutat els 20.000 exemplars de la nova publicació municipal, 17600-Revista de Figueres. De periodicitat trimestral i amb una paginació inicial de 24 pàgines, el seu objectiu, segons l'Ajuntament, és combinar el tractament en profunditat dels grans temes municipals amb les notícies de les actuacions generades en els darrers mesos per les diverses àrees de l'Ajuntament, la informació de serveis i els temes i els reportatges de ciutat.

En aquesta primera edició, el tema d'obertura és un reportatge sobre l'impuls que es dóna al pla del centre històric, amb una inversió global de sis milions d'euros.

En una època en què les xarxes socials, les tecnologies digitals i la comunicació audiovisual en general han esdevingut el canal més important d'informació per a la societat, l'Ajuntament de Figueres considera que el paper de la comunicació escrita és un valor essencial i un complement necessari per arribar a tots els ciutadans. En aquest sentit, l'alcaldessa, Marta Felip, en destaca la importància de potenciar la comunicació de proximitat, pensant en tots els públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia